Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Minusa un Jursone iekļūst 16 labāko skaitā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Minusa un Jursone iekļūst 16 labāko skaitā
Ingunas Minusas gaviles
Foto: fivb.com

Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone šodien Klāgenfurtē ar 2:0 (25:23, 21:17) apspēlēja Grieķijas duetu un nodrošināja sev vietu FIVB "Grand Slam" posma sešpadsmitniekā. Nākamo cīņu latvietes aizvadīs rīt.

Klāgenfurtes (Austrija) „Grand Slam” turnīra otro dienu Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone uzsāka neveiksmīgi – tika piedzīvots zaudējums pret Nīderlandes sportistēm Sanni Keizeri un Meredu de Vrīsu 0:2 (23:25, 19:21). Tomēr ar to bija gana, lai savā apakšgrupā ieņemtu trešo vietu un turpinātu cīņu par augstākām pozīcijām.

Nākamajā kārtā par mūsu sportistu pretiniecēm kļuva grieķietes Eftalija Kotromanidu / Marija Ciarciani. Viņas šajā turnīrā izliktas ar 20. numuru, taču grupu turnīrā prata gūt divas uzvaras, ieņemot otro vietu. Spēli latvietes iesāka ļoti pārliecinoši – 4:0. Šāds pārsvars turējās līdz pat 15:11, taču tad sekmīgi nospēlēja grieķietes un panāca izlīdzinājumu. Vēlāk viņas prata izvirzīties arī vadībā (18:16), tomēr saspringtā galotnē stiprāki nervi bija latvietēm – 25:23. Otrā seta sākumā grieķietēm no 4:5 izdevās panākt 8:5 savā labā, taču Minusa un Jursone nepalika atbildi parādā, uzvarot nākamās četras izspēles. Līdz tehniskajam pārtraukumam latvietes savu pārsvaru vēl tikai palielināja, iegūstot trīs punktu handikapu – 12:9. Pēc pārtraukuma grieķietes rezultātu vairs izlīdzināt nespēja, ļaujot Minusai un Jursonei sasniegt nākamo kārtu.

Tajā latvietes rīt tiksies ar piekto numuru izliktajām austrālietēm Nataliju Kuku un Temsinu Barneti, kuras visos FIVB posmos bijušas ne zemāk par devīto vietu.

Izmantotie resursi:
fivb.org

     [+] [-]

, 2008-07-31 18:57, pirms 16 gadiem
Shoreiz buus zemaak par deviito