Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Deveikus: "Situācija ir smaga, taču jācenšas saglabāt komandu"

Jānis Celmiņš

Deveikus: "Situācija ir smaga, taču jācenšas saglabāt komandu"
Jurijs Deveikus un "Biolars/Olaine - Ozolnieki" komandas volejbolisti
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Vakar septīto uzvaru "Schenker" volejbola līgā izcīnīja "Lāse-R/Rīga" volejbolisti, kuri trijos setos pieveica "Biolars/Olaine - Ozolnieki" komandu. Pēc spēles iespaidos dalījās "Biolars/Olaine - Ozolnieki" komandas galvenais treneris Jurijs Deveikus un "Lāse-R / Rīga" komandas saspēles vadītājs Artis Caics.

"Šodien mums nebija daudz variantu. Trūka vairāki pamatsastāva spēlētāji un vairākiem spēlētājiem nācās spēlēt sev neierastās pozīcijās. Nebija iespējas pamainīt spēlētājus, jo rezervistu soliņš bija ļoti īss. Pret labi sabalansēto Rīgas komandu mums šodien klājās grūti," spēli īsumā komentēja "Biolars/Olaine - Ozolnieki" komandas galvenais treneris Jurijs Deveikus.

Treneris neslēpa, ka komandā šobrīd netrūkst problēmu. "Finansiāli mums šobrīd neiet viegli. Komandā vairs nespēlēs Baburovs (devies spēlēt uz Irānu) un Siļutins (pievērsies pamatdarbam), savainojumi ir Vīlmanim un Jamrovskim. Grūti teikt, kad viņi varētu atgriezties komandā.

Pamata bažām par komandas izjukšanu gan trenerim nav. "Situācija nav viegla, jaunus spēlētājus atļauties nevaram. Jāskatās kā būs ar Vilmani un Jamrovski, bet Baburovs visticamāk paliks Irānā. Galvenais ir saglabāt komandu un noslēgt šo sezonu."

"Lāse-R / Rīga" komandas saspēles vadītājs Artis Caics bija priecīgas par izcīnīto uzvaru, taču vienlaikus neslēpa nožēlu, ka konkurence Latvijas volejbolā samazinās. "Izcīnījām diezgan vieglu uzvaru. Viņiem nebija vairāku pamatsastāva spēlētāju un tas mums krietni atviegloja dzīvi. Mums galvenais bija neatslābt ne brīdi un tikt pie svarīgiem trim punktiem. Otrajā setā nedaudz atslābām, taču beigās visu salikām pa vietām. Ir nedaudz žēl, ka konkurence samazinās, bet kā ir tā ir!"