Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"Lāse-R / Rīga" tuvākās mājas spēles aizvadīs Rēzeknē

"Lāse-R / Rīga" tuvākās mājas spēles aizvadīs Rēzeknē
Atvars Vilde
Foto: Romualds Vambuts

Latvijas čempionvienība volejbola „Lāse-R / Rīga” divas tuvākās mājas spēles šo sestdien un svētdien aizvadīs Rēzeknē.

Pēc ilgāka pārtraukuma šonedēļ notiks nākamās „Schenker” līgas spēles. 1.decembrī plkst. 19.00 Daugavpils Olimpiskajā centrā daugavpilieši uzņems „Tartu Pere Leib” volejbolistus. Šo maču tiešraidē būs iespēja vērot portālā Sportacentrs.com un Sportacentrs TV Lattelekom Interaktīvajā televīzijā – 411. kanālā.

Šobrīd līgas turnīra tabulā ar 17 punktiem pirmo vietu ieņem „Selver” volejbolisti, kuri nav piedzīvojuši nevienu zaudējumu (zaudēts viens punkts mačā pret TTU). Otrajā un trešajā vietā attiecīgi „Parnu” un „TTU” komandas. Latvijas komandas – „DU” un „Lāse-R/Rīga” pagaidām ieņem 4. un 5. vietu, bet „Poliurs / Ozolnieki” un „Biolars” šobrīd ierindojas attiecīgi 7. un 8. vietā.

„Lāse-R / Rīga” šajā nedēļas nogalē nespēlēs sev ierastajā SN „Daugava”, bet gan „DU” un „Voru” komandas uzņems Rēzeknē, Robežsardzes koledžā (Zavoloko ielā 8). Pārējās „Lāse-R / Rīga” mājas spēles, kā ierasts, risināsies Rīgā, SN „Daugava”.

Izmantotie resursi:
Home | Latvijas Volejbola Federācija


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-11-30 17:25, pirms 12 gadiem
Lāse-R/Rīga, R nozīmē robežsardze, tāpēc arī spēli aizvadīs robežsardzes koledžas sporta zālē.
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistēm Eiropas Sudraba līgas spēles ar Islandi un Ungāriju

Šodien no rīta uz Islandi devās Latvijas sieviešu volejbola izlase, lai rīt, 17. maijā, aizvadītu spēli ar Islandi, bet dienu vēlāk – ar Ungāriju.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzębski Węgiel
1

Skrūders atstāj Čempionu līgas finālistes rindas

LETA. Latvijas volejbolists Edvīns Skrūders neturpinās spēlēt Polijas čempionvienībā un Čempionu līgas finālistē Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel".
Foto: volejbols.lv
1

Latvijas volejbolistes arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpjas Igaunijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Tallinā arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpās Igaunijas valstsvienībai.