Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Ramma: "Sezona solās būt interesanta"

Jānis Celmiņš

Ramma: "Sezona solās būt interesanta"
Valters Ramma, attēlā pirmais no kreisās

Šajā nedēļas nogalē pirmo oficiālo spēli sava jaunā kluba sastāvā "Anorthosis Famagusta" aizvadīs Latvijas volejbolists Valters Ramma. Sezonu latvieša pārstāvētais klubs sāks ar Kipras Superkausa spēli šo piektdien.

Jau ziņojām, ka Latvijas volejbola izlases spēlētājs Valters Ramma uz vienu sezonu parastījis līgumu ar Kipras klubu "Anorthosis Famagusta". Pirmo oficiālo spēli sava jaunā kluba sastāvā Ramma aizvadīs šo piekdien, kad Kipras Superkausa spēlē tiksies ar "Phafos" vienību (aizvadītā gada Kipras kausa ieguvēji).

Neilgi pirms sezonas sākumu portālam eSports.lv izdevās aprunāties ar Valteru Rammu, kurš jau vairāk kā mēnesi trenējas sava jaunā kluba rindās. "Mans jaunais klubs ir aizvadītās sezonas Kipras čempioni. Kluba vadība jau pirms sezonas skaļi runā par titula nosargāšanu, taču viegli mums noteikti neklāsies. Arī pārējās komandas strādā un starpsezonu periodā ir nokomplektēti vairāki spēcīgi klubi. Uz čempionu titulu pretendē četras, piecas komandas. Par savu jauno darba vietu esmu patīkami pārsteigts. Sākumā uz aģenta teikto raudzījos skeptiski un neticēju, ka viss tiešām ir tik labi. Ieradies te pārliecinājos, ka viss tiešām ir ļoti labā līmenī," pastāstīja sportists.

Klubs šosezon plāno startēt arī CEV kausa izcīņā, kur pirmās kārtas pretinieki ir ļoti nopietni. "Novembra sākumā sākas jaunā Eirokausu sezona. Pirmās kārtas pretinieki tajā būs spēcīgais Francijas "Poiters" klubs. Domāju, ka sezona kopumā būs interesanta un es tās sākumu gaidu ar nepacietību," pastāstīja Ramma.

     [+] [-]

, 2008-09-30 13:24, pirms 16 gadiem
Lai veicas! "Ievalti" rullē!

     [+] [-]

, 2008-09-30 14:13, pirms 16 gadiem
Dod ieksh!!!

     [+] [-]

, 2008-09-30 15:01, pirms 16 gadiem
Lai veicas.

     [+] [-]

, 2008-09-30 16:07, pirms 16 gadiem
Valcha uztaisi tur vienu kaartiigu tesinju - Petrovs

     [+] [-]

, 2008-09-30 17:36, pirms 16 gadiem
Nu pamatus jau visam zane ar vingrošananu ielikusi Turies kudla otra stāvā mīt....