Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Koržeņevičs: "Pārbaudes turnīri te ir ļoti īpatnēji"

Jānis Celmiņš

Koržeņevičs: "Pārbaudes turnīri te ir ļoti īpatnēji"
Viktors Koržeņevičs
Foto: rigavolley.com

"Šobrīd komanda izskatās nedaudz sagurusi, sezonai gatavojamies ļoti nopietni un esam nelielā bedrē," pirms trešdien gaidāmās Somijas Superkausa spēles portālam eSports.lv pastāstīja Somijas klubā "Santasport" spēlējošais Latvijas izlases volejbolists Viktors Koržeņevičs.

Jau ziņojām, ka bijušais SK "Rīga" un Latvijas izlases volejbolists Viktors Koržeņevičs starpsezonu periodā parakstīja līgumu ar Somijas čempionvienību Rovaniemi "Santasport".

"Esmu ļoti apmierināts ar Somijas klubu, te ir ļoti labi treniņu apstākļi un perfekta zāle. Klubs jaunajā sezonā piedalīsies arī CEV kausa izcīņā. Tas bija viens no faktoriem, kāpēc es izvēlējos tieši šo klubu. Arī treneris (no Čehijas) te ir ļoti labs - viņš komandā ir pirmo gadu, pirms tam strādājis ar vairākiem laba līmeņa klubiem, tajā skaitā arī "Cannes", kur pagājušajā gadā spēlēja Gundars Celitāns un Vladislavs Hotuļevs," apmierinātību ar nokļūšanu Somijā neslēpa Viktors Koržeņevičs.

Šobrīd klubs aktīvi gatavojas jaunajai sezonai un jau šo trešdien aizvadīs pirmo Superkausa spēli ar aizvadītā gada Somijas kausa ieguvējiem no Oulu pilsētas.

"Šobrīd komanda izskatās nedaudz sagurusi, sezonai gatavojamies ļoti nopietni un esam nelielā bedrē, bet domāju, ka viss būs kārtībā. Esam aizvadījuši vairākas pārbaudes spēles, kurās veicies dažādi. Trenējamies divas reizes dienā, bez jebkādām atlaidēm. Pārbaudes turnīri te ir ļoti īpatnēji, jo, piemēram, vienā turnīra ietvaros nospēlējām trīs spēles dienā. Pretinieks Superkausā ir no zemākas līgas, bet viņi ir vinnējuši "Riento" klubu, kas šogad izskatās pietiekami labi," pastāstīja Koržeņevičs.

Pirmo Somijas Superkausa spēli Rovaniemi klubs izspēlēs jau trešdien izbraukumā, otro - savā laukumā (5. oktobrī).

Šajā Somijas klubā jaunajā sezonā spēlēs vēl divi Latvijas volejbolisti Normunds Veinbergs un Salvis Cielavs. Ilgus gadus Somijā spēlēja viens no šī brīža Latvijas daudzsološākajiem treneriem Uģis Krastiņš.

Somijas čempionāta ietvaros "Santasport" klubs pirmo spēli aizvadīs izbraukumā, tiekoties ar "Sampo" klubu.

     [+] [-]

, 2008-09-30 12:30, pirms 16 gadiem
Puikam laikam pirmais klubs ārpus Latvijas, ne?

  +1 [+] [-]

, 2008-09-30 12:43, pirms 16 gadiem
1mais jaa, bet ne peedeejais

     [+] [-]

, 2008-09-30 14:05, pirms 16 gadiem
Lai nu veiksmīga sezona un sevis pierādīšana!

     [+] [-]

, 2008-09-30 18:56, pirms 16 gadiem
onnela...