Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Zināmi Pļaviņa un Samoilova pretinieki Klāgenfurtē

Jānis Celmiņš

Zināmi Pļaviņa un Samoilova pretinieki Klāgenfurtē
Mārtiņš Pļaviņš.
Foto: www.fivb.com

Šodien Klāgenfurtē noslēdzies kārtējā FIVB "Grand Slam" posma kvalifikācijas turnīrs vīru duetiem. Jau ziņojām, ka pamatturnīrā neiekļuva brāļi Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi, taču savus pretiniekus pamatturnīrā uzzinājuši Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs.

Latvijas pludmales volejbolistiem izloze Austrijas pilsētā Klāgenfurtē notiekošajā FIVB "Grand Slam" turnīrā bijusi visai veiksmīga. Mūsu vīri sacensībās izlikti ar 13. numuru un ielozēti M apakšgrupā kopā ar Itālijas duetu Lione / Amore (20.), meksikāņiem Miramontesu / Virgenu (29.) un krieviem Barsuku / Kolodinski.

Pirmajā divās spēlēs pret Itālijas un Meksikas duetiem Mārtiņš un Aleksandrs noteikti būs favorītu statusā, bet spēlē pret Krievijas duetu latviešiem beidzot būs iespēja viņus apspēlēt. Līdz šim gan savstarpējās spēlēs rezultāts ir nepielūdzams - 0:6!

Varbūt tieši šajā, pirmsolimpiskajā (pēdējais Pasaules kausa posms pirms Pekinas) turnīrā latviešiem izdososies šo nepatīkamo tradīciju mainīt un uzvarēt. Iepriekšējā "Grand Slam" turnīrā Gštādē Krievijas duets izcīnīja augsto 4. vietu, kas liecina par viņu labo sportisko formu pirms Pekinas Olimpiskajām spēlēm.

Līdz spēlei ar Barsuku un Kolodinski gan vēl jāpaciešas (tā notiks piektdien), bet jau ceturtdien latvieši aizvadīs pirmās divas spēles pret attiecīgi Itālijas (pl. 13.00) un Meksikas (pl. 18.00) duetiem.

Klāgenfurtes turnīrs būs pēdējais sagatvošanās posmā pirms Pekinas Olimpiskajām spēlēm. Īsi pēc tā beigām Latvijas čempioni dosies uz Pekinu.

Izmantotie resursi:
fivb.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-30 23:14, pirms 16 gadiem
Varēs kkur sekot līdzi?

  +1 [+] [-]

, 2008-07-30 23:17, pirms 16 gadiem
M.krams rakstīja: Varēs kkur sekot līdzi?


Protams, drosi nac esports.lv un tiks labi par visu informets

  -1 [+] [-]

, 2008-07-31 01:12, pirms 16 gadiem
salaNe rakstīja: Protams, drosi nac esports.lv un tiks labi par visu informets

laba smieklu deva pirms miega, paldies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja