Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Nils Dauburs "plosās" Puertoriko

Jānis Celmiņš

"Cēsu alus" spēlētājs Nils Dauburs veiksmīgi aizvadījis spēles Puertoriko vasaras volejbola līgā. Pārstāvot "Indios de Mayeagez" klubu, Nils Dauburs ir bijis rezultatīvākais pēdējās divās komandas spēlēs, gūstot attiecīgi 16 un 14 punktus.

Nila komanda pēc aizvadītajās 7 spēlēs izcīnītajām 4 uzvarām atrodas 1.vietā savā divīzijā un 3.vietā visā līgā. N.Dauburs spēlē diagonāles spēlētāja pozīcijā.

Puertoriko Superlīga piesaista galvenokārt Ziemeļamerikas un Centrālamerikas vadošos spēlētājus, kā arī atsevišķus spēlētājus no Eiropas. Šajā līgā spēlē visi Puertoriko izlases spēlētāji (Puertoriko šobrīd ir otra spēcīgākā izlae Ziemeļamerikā), kas vasaras mēnešos spēlē Eiropas vadošajos čempionātos. Piemēram, Ivans Kontrerass no Meksikas, Viktors Batista, Hore Rivera no Puertoriko, Aleksejs Hutors no Ukrainas, Džims Polsters no ASV. Nils Dauburs šobrīd atrodas 8.vietā visas līgas labāko bloķētāju sarakstā un ir labāko demitniekā starp visas līgas uzbrucējiem.

Nils Dauburs no 2008.gada janvāra pārstāvēja "Cēsu alus" volejbola komandu, palīdzēja komandai iekļūt "Schenker" līgas play-off. Iepriekš Nils ir bijis Latvijas junioru izlases spēlētājs, kā arī vairākas sezonas aizvadījis Pacific universitātē ASV.

Pēc Puertoriko vasaras līgas Nils Dauburs varētu doties uz Beļģiju, kur iespējams aizvadīs nākošo sezonu.

""Cēsu alus" volejbola komanda ir izteikusi piedāvājumu Nilam pievienoties Cēsu komandai arī jaunajā sezonā - ja Nilam neizdosies nostiprināties kādā Eiropas klubā, iespējama viņa pievienošanās "Cēsu alus" komandai," pastāstīja Cēsu komandas vadītājs Kaspars Timermanis.

Izmantotie resursi:
volejbols.cesis.lv
indiosdemayaguez.com
fpvoleibol.com

  -2 [+] [-]

, 2008-07-30 16:11, pirms 16 gadiem
ja es aizbraukšu uz Nikaragvu un nejauši tikšu vietējās līgas mačā bumbu uzspēlēt, par mani arī e-sportā rakstīs?

     [+] [-]

, 2008-07-30 16:12, pirms 16 gadiem
nekas jau īpašs no viņa nav.

  +3 [+] [-]

, 2008-07-30 16:17, pirms 16 gadiem
Daukis rakstīja: ja es aizbraukšu uz Nikaragvu un nejauši tikšu vietējās līgas mačā bumbu uzspēlēt, par mani arī e-sportā rakstīs?

nee!

  +2 [+] [-]

, 2008-07-30 17:21, pirms 16 gadiem
Protams nekas, totāls mīkstais. Tikai džeks ar pasaules līmeņa večiem kā līdzīgs spēlē un tas arī viss.
Tak saņemās skauģi, dažreiz varbūt paklusējam un norijam to rūgtuma kamolu ka kāds spēj vairāk nekā lielie balamutes....

     [+] [-]

, 2008-07-30 21:04, pirms 16 gadiem
Nils rāada raksturu!turaas!