Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Rīdziniekiem zaudējums pret "Spartak"

Jānis Celmiņš

Rīdziniekiem zaudējums pret "Spartak"
Raimonds Vilde

VK "Rīga / Lāse-R" volejbolisti piedzīvojuši pirmo zaudējumu Vjačeslava Platonova piemiņai veltītajā volejbola turnīrā, kas šajā nedēļā risinās Sanktpēterburgā. Trešajā spēlē Rīgas klubs ar 1:3 atzina laukuma saminieku "Spartak" volejbolistu pārākumu.

Jau ziņojām, ka turnīru VK "Rīga / Lāse-R" volejbolisti iesāka ar divām uzvarām attiecīgi pār Somijas klubu "ISKU Volley" (3:2) un Baltkrievijas "Komunalnik Grodno" (3:0).

Šodien jaunizveidotais Rīgas klubs A apakšgrupas trešajā spēlē bija spiests atzīt mājinieku Sanktpēterburgas "Spartak" kluba pārākumu ar 1:3 (18:25, 25:23, 26:28, 23:25).

Pa 15 punktiem Rīgas kluba labā šodien guva Jānis Šmēdiņš (pirmo divu spēļu rezultatīvākais spēlētājs) un Lauris Iecelnieks. 14 punkti Romāna Sauša kontā.

Līdz ar šo zaudējumu rīdzinieki nodrošinājuši otro vietu grupā un iekļuvuši turnīra pusfinālā. Šī spēle tiks izspēlēta rīt, bet pretinieki tur noskaidrosies šovakar.

VK "Rīga / Lāse-R" kluba sastāvs turnīrā Sanktpēterburgā: Deniss Petrovs, Jānis Vāvers, Armands Celitāns, Guntis Atars, Andrejs Zavorotnijs, Aivars Petruševics, Lauris Iecelnieks, Romāns Saušs, Ingars Ivanovs un Jānis Šmēdiņš.

  -1 [+] [-]

, 2008-08-29 18:27, pirms 16 gadiem
Vēljoprojām gaidu kad šīs klubs kļūs par SUPERKLUBU, kā bija izteicies sākumā...
neuzskatu ka šie ir slikti spēlētāji, bet domāju ka Vasrētu kādus leģionārus piepirkt, lai vartu arī tēmēt uz Indesit līgu...