Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

J. Šmēdiņš: "Iekritām vienā novietojumā"

Jānis Celmiņš

J. Šmēdiņš: "Iekritām vienā novietojumā"
Jānis Šmēdiņš priekšplānā
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Kad uz servi devās viņu diogonāle, vairākas reizes pēc kārtas iekritām servju uzņemšanā," pēc trešās pārbaudes spēles pret Sanktpēterburgas "Spartak" klubu atzinis viens no volejbola kluba "Rīga / Lāse-R" līderiem Jānis Šmēdiņš.

Jau ziņojām, ka trešajā spēlē Vjačeslava Platonova piemiņai veltītajā volejbola turnīrā Rīgas klubs ar 1:3 atzina laukuma saminieku "Spartak" volejbolistu pārākumu.

Kā pēc spēles Rīgas kluba mājas lapā internetā - rigavolley.com atzina, viens no rīdzinieku uzbrukuma līderiem Jānis Šmēdiņš, tad komanda šodien iekrita vienā novietojumā. "Kad uz servi devās viņu diagonāle, vairākas reizes pēc kārtas iekritām servju uzņemšanā, nespējām noņemties un viņiem izdevās iegūt pāris punktu pārsvaru. Tā notika pirmā setā, kad viņi ieguva lielu pārsvaru, tā notika arī spēles trešā setā, kad seta izskaņā bijām tuvu uzvarai, bet atkal iekritām uzņemšanā. Un tad jau seta izskaņā tā bija laimes spēle. Bet tā kopumā tā biju divu spēkos līdzīgu komandu līdzīga spēle, kur nedaudz vairāk šodien paveicās pretiniekiem. Kas attiecas uz rītdienas pusfinālu pret "Lokomotiv", tad neapšaubāmi viņi ir favorīti, bet mums ir svarīgi atrast savu spēli jau ar pirmajām izspēlēm, tad ir visas iespējas pacīnīties par uzvau."

Vaicāts, kā Jānis ir iejuties jaunajā komandā, atlild, ka atmosfēra ir laba. "Katra nākamā spēle ir izvien labāka. Pamazām nostiprinās sapratne ar komandas biedriem laukumā, un pavisam noteikti labākās spēles ir vēl tikai priekšā."

Izmantotie resursi:
rigavolley.com

  +3 [+] [-]

, 2008-08-29 23:03, pirms 16 gadiem
Smed naac atpakal uz Kuldigu ;(
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-08-29 23:15, pirms 16 gadiem
kurzemee ir diognaale...

     [+] [-]

, 2008-08-29 23:18, pirms 16 gadiem
jaa man ari geometrijaa iemacija ka pareizi jaraxta diagonaale..

     [+] [-]

, 2008-08-29 23:19, pirms 16 gadiem
"diagonāle" ir Latvijā

     [+] [-]

, 2008-08-30 01:34, pirms 16 gadiem
smeeds rakstīja: kurzemee ir diognaale...

     [+] [-]

, 2008-09-04 21:56, pirms 16 gadiem
smeeds rakstīja: kurzemee ir diognaale...

Tom bet nav otrs kas var uzcelt!