Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Skumbiņš / Šimkuss apspēlē igauņus

Jānis Celmiņš

Ar uzvaru Eiropas U-18 čempionātu pludmales volejbolā, kas šajā nedēļā risinās Grieķijas pilsētā Lutrakos, iesākuši mūsu puiši Raimonds Skumbiņš / Mārtiņš Šimkuss. Apakšgrupas pirmajā spēlē jaunie latvieši ar 2:0 apspēlēja igauņus Kēlu / Pajusalu.

Jau ziņojām, ka zēnu konkurencē mūsu valsti kontinenta U-18 čempionātā pārstāvēs Raimonds Skumbiņš / Mārtiņš Šimkuss, savukārt meiteņu konkurencē Laura Avena / Ilze Liepiņlauska.

Puišu pretinieki apakšgrupā būs igauņi Kēls / Pajusalu, dāņi Kazass / Kazass un poļi Brojs / Svists, bet meitenēm pretī stāsies rumānietes Armenu / Voisu, itālietes Kekato / Gonellī un vācietes Aulenbroku / Šneidere.

Puiši šorīt aizvadījuši savu pirmo spēli un visai pārliecinoši apspēlējuši ar augstāku numuru izsētos igauņus Martī Kēlu un Martu Pajusalu. Spēles rezultāts - 2:0 (21:18, 21:19). Vēl ceturtdien mūsu puišiem paredzēta spēle ar Polijas duetu.

Arī Laura Avena un Ilze Liepiņlauska šodien izspēlēs divas apakšgrupas spēles, pirmajā tiekoties ar Itālijas, bet otrajā ar Vācijas duetiem.

     [+] [-]

, 2008-08-29 21:24, pirms 16 gadiem
Mārcis ar Garo skalda un griekjijaa valda!