Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Otrajā spēlē zaudējums

Jānis Celmiņš

Zaudējumu Eiropas U-18 čempionāta otrajā apakšgrupas spēlē piedzīvojuši Latvijas jaunie volejbolisti Mārtiņš Šimkuss un Raimonds Skumbiņš. Mūsu puiši ar 0:2 bija spiesti atzīt Polijas otrā spēcīgākā dueta (Broja / Svista) pārākumu.

Jau ziņojām, ka turnīru mūsu puiši iesāka ar uzvaru. Apakšgrupas pirmajā spēlē jaunie latvieši ar 2:0 apspēlēja igauņus Kēlu / Pajusalu.

Diemžēl otrajā spēlē latviešiem tik labi vairs neveicās. "Spēlējām slikti," kodolīgs komentāros pēc spēles bija mūsējo treneris Aigars Birzulis. Mūsu puiši ar 0:2 (15:21, 19:21) bija spiesti atzīt Polijas otrā spēcīgākā dueta Dominika Broja un maceja Svista pārākumu.

Apakšgrupas trešajā spēlē (piektdien) Šimkusa / Skumbiņa pretinieki būs brāļi no Dānijas - Olivers un Sebastians Zazasi, kuri poļus spēja apspēlēt visai pārliecinoši - 2:0 (21:19, 21:15).