Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Minusai un Jursonei zaudējums pret brazīlietēm

Jānis Celmiņš

Minusai un Jursonei zaudējums pret brazīlietēm
Inese Jursone
Foto: fivb.com

Latvijas pludmales volejbolistēm Ingunai Minusai un Inesei Jursonei Pasaules kausa posma (Norvēģijā) spēlē pret Brazīlijas duetu Mariju Klāru / Karolu vien otrā seta galotnē izdevās "pakutināt nervus" pretiniecēm. Visā spēlē gan zaudējums ar 0:2.

Jau ziņjām, ka vakar mūsu pludmales volejbolistes (sacensībās izliktas ar 10. numuru) turnīru Norvēģijā iesāka ļot veiksmīgi, pārvarot pirmās divas pamatturnīra kārtas.

Šodien trešajā kārtā Ingunai un Inesei pretī stājās titulētās brazīliets Marija Klāra un Karola. Diemžēl pirmajā setā latvietes piedzīvoja sagrāvi ar 13:21, bet otrajā "pakutinot nervus" turnīrā ar otro numuru izliktajām brazīlietēm tomēr bija spiestas zaudēt ar 21:23. Līdz ar to zaudējums visā spēlē ar 0:2.

Nu turnīru latvietes turpinās "zaudētāju zarā", kur viņu pirmās pretinieces šovakar būs francūzietes Hamzao / Sarpau, kuras turnīrā izliktas ar 14. numuru.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2008-08-29 10:34, pirms 16 gadiem
Daamaam jaanokapaa.... Ka minimums 5 vieta, ljoti ceru, ka kaadam no muusu biichistiem beidzot jaasasniedz pjedestaals. Shamajaa posmaa visas iespeejas!