Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitāns atkal rezultatīvs, komanda uzvar

Jānis Celmiņš

Celitāns atkal rezultatīvs, komanda uzvar
Gundars Celitāns
Foto: www.belogorievolley.ru

17 punktus Krievijas volejbola Superlīgas spēlē pret Novosibirskas "Lokomotiv" komandu guvis Latvijas izlases līderis Gundars Celitāns, bet viņa pārstāvētā Belgorodas "Lokomotiv" komanda izcīnījusi otro uzvaru cīņā par piekto vietu Krievijas čempionātā.

Jau ziņojām, ka pirmdien Latvijas volejbolista Gundara Celitāna pārstāvētā "Lokomotiv Belogorje" komanda ar uzvaru iesāka sēriju par piekto vietu. Pirmajā spēlē Belgorodas klubs savā laukumā ar 3:1 guva virsroku pār citu "Lokomotiv" klubu - no Novosibirskas.

Šodien tika izspēlēta sērijas par piekto vietu otrā spēle un arī šoreiz uzvaru svinēja Latvijas volejblista pārstāvētais klubs - 3:1 (25:21, 25:18, 20:25, 25:21). Šajā mačā Gundars Celitāns pēc ilgāka laika spēlēja "Lokomotiv Belogorje" komandas pamatsastāvā. Ar gūtajiem 17 punktiem Latvijas volejbolists bija Belgorodas kluba rezultatīvākais spēlētājs.

Sērijas trešā un iespējams pēdējā spēle notiks Novosibirskā jau šo sestdien.

Izmantotie resursi:
belogorievolley.ru

  +3 [+] [-]

, 2009-04-28 22:41, pirms 15 gadiem
wow,esmu patīkami pārsteigts.pēc tiešām ilgās marinēšanas beidzot ir ticis pie šprices.apsveicu