Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitāns: "Prieks, ka spējām saņemties"

Jānis Celmiņš

Celitāns: "Prieks, ka spējām saņemties"
Gundars Celitāns
Foto: www.belogorievolley.ru

"Tā īsti spēles garšu sajutu tikai trešajā setā, sāku spēlēt daudz brīvāk un viss bija ok," pēc uzvaras pār Maskavas "Dinamo" klubu teica "Lokomotiv Belogorje" rezultatīvākais spēlētājs Gundars Celitāns.

Jau ziņojām, ka ceturto uzvaru Krievijas volejbola Superlīgā svētdien izcīnījis latvieša Gundara Celitāna pārstāvētais klubs "Lokomotiv Belogorje", kas savā laukumā ar 3:2 apspēlēja Maskavas "Dinamo" komandu. Piedāvājam īsu Gundara Celitāna pēc spēles komentāru.

"Spēli iesākām visai pasīvi un pie viņu spēcīgajām servēm nespējām atrast savu spēli. Bija kļūdas gan šervju uzņemšanā, gan uzbrukumos pēc veiksmīgas spēles aizsardzībā. "Dinamo", kas parasti gūst daudz punktu ar bloku arī šoreiz to veidoja visai veiksmīgi un mūsu uzbrukumi bieži atdūrās tajā. Otrajā setā ilgu laiku turējāmies nelielā vadībā, bet seta galotnē viņi atkal bija labāki un uzvarēja. Prieks, ka spējām saņemties un uzvarēt nākamos trīs setus. Nu varam turpināt cīņu par augstām vietām turnīra tabulā," pēc spēles teica Celitāns.

Vaicāts pakomentēt savu sniegumu, Celitāns atbildēja - "Es spēli iesāku diezgan neveiksmīgi, viņi (Dinamo volejbolisti - aut.) mani vaktēja, tāpēc pa laikam tiku nomainīts. Tā īsti spēles garšu sajutu tikai trešajā setā, sāku spēlēt daudz brīvāk un viss bija ok!"

Atgādināsim, ka Celitāns ar 19 gūtajiem punktiem atkal bija sava kluba rezultatīvākais spēlētājs.

  +1 [+] [-]

, 2008-10-27 13:43, pirms 16 gadiem
Ideāli!!!

  -3 [+] [-]

, 2008-10-27 13:45, pirms 16 gadiem
Vo Gunča to es saprotu! Tā tik turēt varbūt nākamsezon tiksi kādā sibirijas klubā - tiem vairāk Naftas un līdzekļi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-27 13:51, pirms 16 gadiem
Kā teiktu kāds komentētājs: "monstruāls mežonis"
Bet ja godīgi - malacis!!!

     [+] [-]

, 2008-10-27 16:11, pirms 16 gadiem
Normaļņikā!!

     [+] [-]

, 2008-10-27 20:56, pirms 16 gadiem
Šito rakstu jau sen vajadzēja un ceru, ka par Ostleru vairs nerakstīs... protams, ja neņems pēkšņi izlasē. Un vēl autoram jautājums, ko nozīmē: "viņi Dinamo volejbolisti - aut. mani vaktēja". Kas tas par "aut."?