Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pludmales volejbola sezona turpinās Norvēģijā

Jānis Celmiņš

Pludmales volejbola sezona turpinās Norvēģijā
Inese Jursone
Foto: fivb.com

Jau otrdien Norvēģijas pilsētā Kristiandsenā atsāka griezties Pasaules kausu posmu pludmales volejbola "karuselis". Šodien sacensības ar pamatturnīru uzsāks mūsu spēcīgākais dāmu duets Inguna Minusa un Inese Jursone.

Aizvadītajā nedēļā visi labākie pasaules pludmales volejbola dueti beidza dalību Pekinas olimpiskajās spēlēs, tāpēc liela daļu no tiem Norvēģijas smiltīs neredzēsim.

Latviju kārtējā sezonas Pasaules kausa posmā pārstāvēs četri dueti. Rīt sacensības ar pamatturnīru uzsāks mūsu spēcīgākais dāmu duets Inguna Minusa un Inese Jursone, brāļi Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi par vietu vīru turnīra pamatturnīrā būs spiesti izcīnīt kvalifikācijas turnīrā. Mūsu dāmas turnīrā izsētas ar augsto desmito numuru, kas pretiniecēs (pirmajā kārtā) viņām devis Austrijas duetu Gšveidli / Hanselu. Pirmo spēli latvietes aizvadīs jau pulksten 14.00 pēc Latvijas laika.

Brāļi Freidenfeldi kvalifikācijas turnīru uzsāks pulksten 10.00 pēc Latvijas laika, kad viņiem pretī stāsies zviedri Gunnarssons / Anderssons.

Ceturtdien sacensībās dalību uzsāks vēl divi Latvijas vīru dueti - Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins un Mārtiņš Pļaviņš / Toms Šmēdiņš. Pirmie Kristiandsenā ieradās jau otrdien, bet otrie uz Norvēģiju izlidos šodien agri no rīta. Sākotnēji pamatturnīra dalībnieku skaitā bija iekļauti tikai Mārtiņš un Toms, taču no dalības sacensībās atteicās vairāki dueti un pamatturnīrā vieta atbrīvojās arī Aleksandram ar Ruslanu.

Vērtējot sacensību dalībnieku sarakstu, var prognozēt, ka visiem mūsu duetiem izredzes aizspēlēties līdz augstām vietām ir visai labas.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2008-08-27 00:54, pirms 16 gadiem
Norvēģijā nav mazliet pa aukstu? ;D
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-27 01:40, pirms 16 gadiem
brāļi Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi par vietu vīru turnīra pamatturnīrā būs spiesti izcīnīt kvalifikācijas turnīrā.
Kaadreiz ir bijis savaadaak!?? Kad braalji ir bijushi pamatturniiraa.....