Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Minusa un Jursone apspēlē arī spānietes (papildināts)

Jānis Celmiņš

Minusa un Jursone apspēlē arī spānietes (papildināts)
Inese Jursone
Foto: fivb.com

Lieliski FIVB Pasaules kausa posmā Norvēģijā turpina startēt Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone. Arī otrajā pamatturnīra kārtā viņas izcīnījušas uzvaru ar 2:0 apspēlējot Spānijas duetu Kampisi / Lozano.

Jau ziņojām, ka Norvēģijas pilsētā Kristiandsenā notiekošā FIVB Pasaules kausa posma pirmajā pamatturnīra spēlē Latvijas čempiones Inguna Minusa un Inese Jursone ar 2:0 pieveica Austrijas duetu Gešveidli / Hanselu.

Arī otrajā spēlē mūsu dāmām izdevās tikt pie panākuma. Lai arī viņu pretinieces (otrajā spēlē) Kampisi / Lozano turnīrā izsētas ar augstāku numuru (7.) Inguna un Inese (10.) spēli aizvadīja pārliecinoši un uzvarot ar 2:0 (21:16, 21:12) nodrošināja vismaz dalītu 9. vietu.

Rīt sacensību trešās kārtas spēlē latvietēm pretī stāsies brazīlietes Marija Klāra un Karola.

Jau ziņojām, ka vīriešu turnīra kvalifikācijas sacensību pirmajā kārtā zaudējumu šorīt piedzīvoja brāļi Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi, tādejādi neiekļūstot turnīra pamatsacensībās. Rīt sacensības (ar pamatturnīru) uzsāks vēl divi Latvijas vīru dueti - Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins un Mārtiņš Pļaviņš / Toms Šmēdiņš.

Samoilova / Sorokina pretinieki pirmajā kārtā ceturtdien būs labi pazīstamais Baracettī (Argentīna), kurš turnīrā spēlē kopā ar Salemu, bet Pļaviņam / Šmēdiņam pretī stāsies čehi Beness / Tičī. Pirmie rīt kortā dosies Toms un Mārtiņš (pl. 11.00), bet stundu vēlāk (pl. 12.00) arī Aleksandrs ar Ruslanu.

Izmantotie resursi:
fivb.com

     [+] [-]

, 2008-08-27 22:32, pirms 16 gadiem
Paknapi jau no taam lielajaam tur ir, principaa jau nav! Bet veiksmi, muuseejaam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-27 22:34, pirms 16 gadiem
nu nezinu?