Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Novājinātā "Lāse" uzņems "Voru"; mači vēl trim mūsu klubiem

Jānis Celmiņš

Novājinātā "Lāse" uzņems "Voru"; mači vēl trim mūsu klubiem
Tomam Vanagam nāksies uzņemties līdera lomu
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/f64

Šajā nedēļas nogalē tiks aizvadītas septiņas "Schenker" volejbola līgas spēles. Novājinātā "Lāses" komanda sestdienas vakarā SN "Daugava" uzņems "Voru" komandu, "Daugavpils Universitāte" viesosies pie "RGU-Yantar" komandas, bet "Biolars" uzņems "TTU" komandu. Svētdien maču aizvadīs vien "Biolars" un "Poliurs/Ozolniek", Jelgavā un Ozolniekos uzņemot attiecīgi "Parnu" un "TTU" komandas.

Sestdien spēles "Schenker" līgā aizvadīs trīs Latvijas klubi – "Lāse-R / Rīga", "Biolars" un "Daugavpils Universitāte". "Lāses" komanda, kura pēdējo divu nedēļu laikā palikusi ļoti īsā sastāvā sestdien uzņems "Voru" komandu. Šajā mačā rīdziniekiem nāksies iztikt bez savainotajiem Aleksandra Kudrjašova (plauksta), Ingara Ivanova (potīte), Atvara Vildes (potīte) un Tomasa Kalniņa (acs). "Aleksandram roka ir ģipsī un viņš nopietns spēlētājs rīt nebūs, potītes dzīst Ivanovam un Vildem, bet situācija ar Kalniņu nav tik vienkārša. Vakar Tomijam veikta acs operācija (iepriekš spēlē pret "Pliurs / Ozolnieki" viņu ar bumbu izslēdza Valērijs Lomakins) un viņam šīs sezona, visticamāk, ir beigusies," sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja komandas galvenais treneris Raimonds Vilde, prognozējot, ka pie spēlēšanas rīt tika arī komandas jaunieguvums Rīgas Volejbola skolas audzēkni Artūrs Sivickis. "Nākotnē no viņa varētu sanākt labs spēlētājs, taču darba vēl ļoti daudz," komandas papildinājumu īsi raksturo Vilde.

Trenera rīcībā šobrīd ir ļoti īss sastāvs un serve rīt būs jāņem arī pirmā tempa uzbrucējiem (parasti to dara libero). "Man stresa nav. Par nekādu taktiku vispār nevaru domāt," smejot atzīst treneris. Vaicāts, kad viņa vadītā komanda pēdējo reizi spēlējusi bez libero, Vilde neatminas. "Zinu, ka SK "Rīga" pāris spēles tā ir spēlējuši," piebilst treneris. "Voru" komanda līdzšinējās sešās līgas spēlēs izcīnījusi divas uzvaras, rīdziniekiem par vienu uzvaru vairāk, taču aizvadītas septiņas spēles. "Voru" komanda Rīgā ieradīsies vien rīt, jo visticamāk nenojauš par "Lāses" problēmām ar sastāvu. Ierašanās mača norises vietā spēles dienā komandai noteikti liegs iespējami labāk sagatavoties mačam. Spēle SN "Daugava" rīt sāksies pulksten 19.00.

Vēl sestdien mačus aizvadīs "Biolars" un "Daugavpils Universitātes" komandas. "Daugavpils Universitāte" viesosies pie "RGU-Yantar" komandas, bet "Biolars" uzņems "TTU" vienību. Svētdien "TTU" mēģinās apturēt "Poliurs / Ozolnieki" voljbolisti, bet "Biolars" dosies ciemā pie "Parnu" komandas, kuras krāsas šajā sezonā pārstāv divi mūsējie - Agris Leitis un Austris Štāls.

  +2 [+] [-]

, 2010-11-26 20:43, pirms 13 gadiem
Jau paspēji nobalsot par Mārtiņu?
Nē??? Izdari to! Balso par Mārtiņu!