Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Viktors Ceplītis spēlēs Ozolniekos

Jānis Celmiņš

Viktors Ceplītis spēlēs Ozolniekos
Viktors Ceplītis
Foto: www.rigavolley.com

VK "Biolars / Ozolnieki" vadība panākusi vienošanos ar pieredzējušo otrā tempa uzbrucēju Viktoru Ceplīti. Laba piedāvājuma gadījumā Ozolnieku kluba vadība sola nelikt šķēršļus spēlētāja pārejai uz kādu citu komandu.

Pieredzējušais otrā tempa uzbrucējs, kurš vajadzības gadījumā (esot labā fiziskā formā) var spēlēt arī diagonāles pozīcijā iepriekšējās sezonas, atgriezies no spēlēšanas ārzemju klubos, aizvadīja SK "Rīga" sastāvā.

Pēc divu Rīgas klubu (VK Lāse-R un SK Rīga) apvienošanās Ceplītis izrādījās lieks un fizisko formu uzturēja Ozolniekos. Pēc portāla eSports.lv rīcībā esošās informācijas viņam starpsezonu periodā bijuši piedāvājumi arī no ārzemju klubiem, taču kā šodien apstiprināja VK "Biolars / Ozolnieki" menedžeris Arnis Sinkevičs, tad spēlētājs uz vienu sezonu parakstījis līgumu tieši ar "ožiem".

"Komanda turpina gatavoties. Esam vienojušies ar Viktoru Ceplīti un ar viņu parakstīts līgums uz vienu sezonu. Laba piedāvājuma gadījumā mēs neliksim šķēršļus viņa spēlēšanai kādā ārzemju klubā," informēja Sinkevičs.

Tāpat VK "Biolars / Ozolnieki" pārstāvis pastāstīja, ka nēdēļas sākumā Ozolnieku komanda aizvadījusi treniņspēli ar VK "Rīga / Lāse-R" un ceturtdien arī ar "Armijas Volejbola klubu". Vēl pirms sezonas sākuma "ožiem" esot paredzēta pārbaudes spēle ar "Cēsu Alus" komandu.

VK "Biolars / Ozolnieki" sezonu, tāpat kā visi pārējie Latvijas klubi iesāks 4. oktobrī. "Ožu" pirmie pretinieki (Ozolniekos) būs VK "Viru".

     [+] [-]

, 2008-09-26 20:35, pirms 16 gadiem
OZO labakie!!!

     [+] [-]

, 2008-09-26 22:04, pirms 16 gadiem
Cepliits vareetu buut labs papildinaajums!

     [+] [-]

, 2008-09-26 22:08, pirms 16 gadiem
Nu nezinu, cik labs papildinājums. Protams, ka var arī labi spēlēt, taču pagājušā gada finālsērijas laikā setu galotnēs abi ar Kalniņu Lāsei zaudēja. No pieredzējušiem spēlētājiem tieši setu galotnēs rezultāts būtu jāgaida. Ja nav citu variantu un nav dārgs, tad OK, savādāk labāk kādu jauno iespēlēt.

     [+] [-]

, 2008-09-26 22:44, pirms 16 gadiem
Nu pareizi, jo OZO galvanais ir Libaro Kos-Setter Ivo-Striker Jamik = punkts!!!

     [+] [-]

, 2008-09-27 07:49, pirms 16 gadiem
Ceplītim ļoti labs piedāvājums no ārzemju kluba Lietuvas "Šnurokas".Viktors domā......