Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Rīga / Lāse-R" kluba volejbolisti devušies uz turnīru Sankpeterburgā

Jānis Celmiņš

"Rīga / Lāse-R" kluba volejbolisti devušies uz turnīru Sankpeterburgā
Uģis Krastiņš
Foto: rigavolley.lv

Ar dalību Vjačeslava Platonova piemiņai veltītā starptautiskā turnīrā Sankpeterburgā gatavošanos jaunajai volejbola sezonai turpina jaundibinātais Rīgas volejbola klubs "Rīga / Lāse-R".

Rīgas volejbola klubs "Rīga / Lāse-R", nevis "Rīga RPK", kā iepriekš bija parādījusies neoficiāla informācija, kurā spēkus apvienojuši iepriekš abi konkurējošie galvaspilsētas klubi "SK Rīga" un "Lāse-R" uz Sanktpēterburgu devās pirmdien.

Uz Sankpeterburgu komandas treneru Raimonda Vildes un Uģa Krastiņa (attēlā) vadībā devušies 11 spēlētāji - Artis Caics, Deniss Petrovs, Jānis Vāvers, Armands Celitāns, Guntis Atars, Andrejs Zavorotnijs, Aivars Petruševics, Lauris Iecelnieks, Romāns Saušs, Ingars Ivanovs un Jānis Šmēdiņš.

Diemžēl uz Krieviju nevarēja doties Andris Krūmiņš, kas dienu pirms izbraukšanas treniņa laikā guva smagu potītes savainojumu. Patreiz tiek veiktas dziļākas medicīniskas pārbaudes, bet jau tagad zināms, ka vismaz divus mēnešus Krūmiņam būs jāpārvietojas ar ieģipsētu potīti. Patreiz precīzi nav zināms, kad Krūmiņš varētu atgriezties laukumā.

Turnīrā Sankpeterburgā bez Rīgas kluba piedalīsies vēl septiņas komandas - JT (Japāna), Lokomotiv – Izumrud (Krievija), Dinamo LO (Krievija), Law Univercity (Ukraina), Spartak (Krievija), ISKU – Volley (Somija) un Komunalnik Grodno (Baltkrievija). Komandas ir sadalītas divās apakšgrupās. "Rīga / Lāse-R" pretinieki turnīra apakšgupu fāzē būs ISKU – Volley, Komunlanik Grodno un Spartak. Grupu divas labākās komandas turpinās cīņu par 1.vietu, savukārt grupas 3.,4.vietas ieguvēji sadalīs piekto līdz astoto vietu.

Rīdzinieki turnīru uzsāks rīt ar spēli pret "ISKU-Volley", ceturtdien mūsējo pretinieki būs "Komunalnik Grodno", bet grupu turnīra pēdējā spēlē "Rīga / Lāse-R" tiksies ar vietējo Spartak.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-26 17:11, pirms 16 gadiem
kur shogad speelees Vensbergs, Kalnins un Ceplitis?

     [+] [-]

, 2008-08-26 17:15, pirms 16 gadiem
SankTpēterburga

     [+] [-]

, 2008-08-26 17:26, pirms 16 gadiem
tizli ka smedins rigaa

     [+] [-]

, 2008-08-26 17:28, pirms 16 gadiem
Ceplītis laikam ožos.

     [+] [-]

, 2008-08-26 17:50, pirms 16 gadiem
..nu būs smagi - turnīra sastāvs ir ļoooti spēcīgs..
..vismaz varēsim aptuveni novērtēt vai tiešām ambīcijas sevi saukt par "superklubu" ir pamatotas..

     [+] [-]

, 2008-08-26 19:15, pirms 16 gadiem
Diezvai būtu pareizi saukt to par superklubu. Neiznāca jau tā, ka paņēma 4 ļoti labus spēlētājus no katra kluba, salika kopā un piepirka 1-2 patiešām labus spēlētājus. Vienkārši finansiālu problēmu dēļ no diviem klubiem palika viens, apmēram tikpat spēcīgs. Nu mazliet labāks uz Šmēdiņa rēķina . Kopumā gan volejbols no tā zaudē, jo ir par vienu klubu mazāk, kur spēlēt.

     [+] [-]

, 2008-08-26 20:33, pirms 16 gadiem
Cepliits speelees ozhos!!
Bet cik sapratu tad Kalninjsh ar Vensbergu speelees AVK!! cik esmu dzirdeejis!