Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Toms Šmēdiņš: "Cīnīsimies, taču nezinu kā būs"

Jānis Celmiņš

Toms Šmēdiņš: "Cīnīsimies, taču nezinu kā būs"
Toms Šmēdiņš
Foto: fivb.com

"Iespējas uzvarēt bija, taču nedaudz nepaveicās," pēc pirmā zaudējuma (pret Vācijas otro duetu) Eiropas U-23 čempionātā portālam eSports.lv teica Latvijas pludmales volejbolists Toms Šmēdiņš.

Jau ziņojām, ka Latvijas pludmales volejbolisti Toms un Jānis Šmēdiņi veiksmīgi iesāka Eiropas U-23 čemionātu uzvarot piecās spēlēs pēc kārtas, taču sestajā nācās piekāpties Vācijas duetam Erdmanam / Firdcheifam.

Pēc spēles portālam eSports.lv izdevās aprunāties ar Tomu Šmēdiņu, kurš pastāstīja, ka ispējas uzvarēt bijusi taču nedaudz nepaveicies. "Pirmo setu zaudējām diezgan pārliecinoši, taču bijām ļoti tuvu uzvarai otrajā. Seta galotnē atspēlējām vairākas mačbumbas, taču beigās tomēr viņi bija pārāki (26:24). Lielākā problēma ir tā, ka bračkam sāp celis. Viņš pats nezina no kā, taču šodien pirms spēles pat bija versija, ka nesāksim, bet iesākām un arī pabeidzām. Kaut kā mums neveicas tajos svarīgākajos turnīros - pagājušajā gadā man, tagad Jānim. Vācieši spēlēja caur mani, taču slodze bračkam tāpat ir pietiekami liela. Cīnīsimies arī pret otru Vācijas duetu, taču nezinu kā būs," optimismu Toma balsī nedzird.

Latviešiem pusfinālā jācenšas iekļūt pa zaudētāju zaru. Tur viņiem atkal pretī stāsies Vācijas duets. Šoreiz tie būs Fukss / Kacmareks.

     [+] [-]

, 2008-07-26 20:01, pirms 16 gadiem
tas virsraksts skan nedaudz smiekliigi...

     [+] [-]

, 2008-07-26 20:07, pirms 16 gadiem
Beidzot kaut kas uzrakstiits, par meichaam kur? Sen jau zaudeejushas, kur par sateliitu? Tur par looser 9 ciinaas.