Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Gštādē uzvar brazīlietes

Jānis Celmiņš

Gštādē uzvar brazīlietes
Gštādes turnīra medaļnieces
Foto: fivb.com

Ar Brazīlijas dueta Annas Paulas un Šeldas uzvaru Šveices pilsētā Gštādē noslēdzies kārtējais FIVB "Grand Slam" turnīrs pludmales volejbolā (sieviešu duetiem). Finālā brazīlietes ar 2:0 guva virsroku pār Tianu Jia / Vangu (Ķīna).

Pusfinālos Anna Paula / Šelda un Tiana Jia / Vanga apspēlēja attiecīgi Sū Žangu / Šī (Ķīna) un Kūku / Barnetu (Austrālija).

Finālā no īstas cīņas nebija ne miņas - uzvaru ar 2:0 (21:15, 21:15) izcīnīja Brazīlijas duets, atstājot ķīnietes otrajā vietā. Spēlē par trešo vietu Sū Žanga / Šī ar 2:0 (21:18, 21:13) apspēlēja austrālietes un izcīnīja trešo vietu.

Anna Paula (36 gadi) un Šelda (35 gadi) kļuvušas par trešo vacāko dāmu duetu, kurām izdevies uzvarēt kādā no FIVB "Grand Slam" turnīriem.

Jau ziņojām, ka latvietes Inguna Minusa un Inese Jursone šajā turnīrā izcīnīja šosezon sev tik ierasto 17. vietu.

Vīriešu turnīra pusfinālos rīt spēlēs Hārlejs / Pedro pret Alisonu / Emanuelu un Numerdors / Šuils pret Barsuku / Kolodinski.

Izmantotie resursi:
fivb.com

  -2 [+] [-]

, 2008-07-26 21:21, pirms 16 gadiem
Prieks Brazilija ir ari talantiiga netikai futboaa