Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Šovakar startē "Schenker" līgas 1/4 fināli

Jānis Celmiņš

Šovakar startē "Schenker" līgas 1/4 fināli
VK "Rīga / Lāse-R" uz Viru devies deviņu cilvēku sastāvā
Foto: www.rigavolley.com

Šodien ar trim spēlēm Igaunijā un vienu Latvijā (Ozolniekos) sāksies "Schenker" volejbola līgas "play-off" turnīrs. Ceturtdaļfinālos vietas nodrošinājuši pieci Igaunijas un trīs Latvijas klubi.

Vienā pārī spēkiem mērosies divi Latvijas klubi – VK „Biolars / Ozolnieki” un SK „ELVI / Kuldīga”, viens būs Igaunijas - Latvijas duelis – VK „Rīga / Lāse-R” pret „Viru” VK, bet divi Igaunijas duetu 1/4 finālu pāri – „Tartu Pere leib” – „TTU” un „Selver” – „Parnu” VK. Visos ceturtdaļfināla pāros uzvarētāji tiks noteikti spēlējot sērijās līdz divām uzvarām. Pirmās spēles visās sērijās notiks to komandu laukumos, kuras pēc pamatturnīra noslēguma ieguva vietas no piektās līdz astotajai, bet otrās un ja nepieciešams arī trešās turnīra tabulā augstāk esošo komandu (1. – 4. vietas) laukumos.

Latvijas volejbola draugos, protams, visvairāk interesēs spēles ar visu trīs Latvijas klubu piedalīšanos. Vienīgajā šīvakara spēlē mūsu volejbola laukumos – Ozolniekos mājinieki uzņems SK „ELVI / Kuldīga”. Līdz šim savstarpējās spēlēs labāk veicies kurzemniekiem, taču arī Ozolnieki spējuši uzvarēt – turklāt ļoti svarīgajā Latvijas kausa izcīņas pusfināla spēlē. „Visi ir gatavi cīņām, jau Latvijas kausā uzkāpām uz viena un tā paša grābekļa jau otro gadu pēc kārtas, taču uzskatu, ka spēļu sērijā izredzes uz uzvaru mums tomēr ir nedaudz labākas. Mūsu rezervistu soliņš tomēr ir nedaudz garāks,” pirms šīvakara spēles atzina Kuldīgas kluba galvenais treneris Andris Šmēdiņš. Nav dzirdēts arī par savainojumiem "ozīšu" rindās tāpēc droši var prognozēt, ka spēle Ozolniekos šodien būs pietiekami spraiga.

Trešais „Schenker” līgas „play-off” turnīrā iekļuvušais Latvijas klubs ir VK „Rīga / Lāse-R”. Komanda, kurai problēmu šobrīd netrūkst savu pirmo 1/4 fināla spēli aizvadīs izbraukumā, kur tiksies ar „Viru” VK. Īsi pirms došanās uz Viru no rīdzinieku sastāva izkrita Romāns Saušs, kurš kādā no treniņiem guva ceļgala savainojumu un šī sezona viņam jau ir beigusies. Rīgas kluba galvenā trenera palīgs Uģis Krastiņš intervijā portālam eSports.lv gan neatklāja, ka spēlēs Sauša vietā diagonāles pozīcijā - „Pagaidām negribētu atklāt, bet pārgrupēšanās noteikti būs. Variantu pārāk daudz nav, tāpēc nedaudz jāpaciešas,” noslēpumains bija Krastiņš. Tāpat rīdziniekiem 1/4 finālos būs jāiztiek bez Jāņa Vāvera, kurš guvis smadzeņu satricinājumu. Problēmu klubam netrūkst, bet neskatoties uz to gan „Triobet.com”, gan „betway.com” totalizatoru kantori tam prognozē favorītu lomu šajā pārī.

Abos Igaunijas klubu 1/4 finālu pāros īpašiem pārsteigumiem nevajadzētu būt…

Triobet.com piedāvātās likmes 26. februāra spēlēm:

Tartu Pere leib – TTU 1.01 – 11.00
Selver – Parnu VK 1.13 – 5.00
VK Rīga / Lāse-R – Viru VK 1.22 – 3.80
SK ELVI/Kuldīga – VK Biolars / Ozolnieki 1.85 – 1.85

     [+] [-]

, 2009-02-26 13:31, pirms 15 gadiem
Lai veicas!!!!
Pusfinālos 2 LV 2 EST klubi, taapat kaa pagājušogad, tik cerams, ka mūseejiem izdosies tikt arii līdz finālam!!!

     [+] [-]

, 2009-02-26 16:13, pirms 15 gadiem
Ozīši pret Kuldīgu-saldais ēdiens
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-02-26 17:28, pirms 15 gadiem
Turas Ozi! paradat ka esat tomer stipra komanda!

  +1 [+] [-]

, 2009-02-26 20:00, pirms 15 gadiem
Oziem Uzvara! Malachi! 3 setos sasita kuldigu!