Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

VK "Rīga / Lāse-R” dodas uz Tartu

Jānis Celmiņš

VK "Rīga / Lāse-R” dodas uz Tartu
Artis Caics
Foto: rigavolley.com

Uz pēdējo pārbaudes turnīru Tartu pirms strauji tuvojošās "Schenker" volejbola līgas 2008./2009. gada sezonas piektdien dosies jaunizveidotā VK "Rīga / Lāse-R" volejbolisti.

Uz Igaunijas pilsētu Tartu jaunizveidotā VK „Lāse-R / Rīga” volejbolisti devušies bez diviem spēlētājiem. Jau ziņojām, ka kādā no treniņiem savainojumu guva komandas libero pozīcijas spēlētājs Andris Krūmiņš un viņam par spēlēšanu uz kādu laiku jāaizmirst. Aizvadītajā nedēļā savainojumā (izmežģīta potīte) iedzīvojās arī Jānis Šmēdiņš, kurš gan vēl nav nokārtojis visas saistības ar savu iepriekšējo klubu – SK „ELVI / Kuldīga”.

Rīdzinieku pretinieki pārbaudes turnīrā „Tartu Volley CUP” būs laukuma saimnieki „Tartu Pere Leib” volejbolisti un divas Somijas augstākās līgas komandas – „Hurrikaani Loima” un „Raision Loimu”.

Piektdien Rīgas klubs tiksies ar „Raision Loimu” vienību, bet sestdien un svētdien mērosies spēkiem attiecīgi ar „Hurrikaani Loima” un „Tartu Pere Leib” klubiem.

27. septembris ir beigu termiņš Arta Caica diskvalifikācijai par dopinga lietošanu. Šajā datumā viņš atkal kļūs par pilntiesīgu VK "Rīga / Lāse-R" spēlētāju. Vai tas nozīmē, ka jau 28. septembrī viņš dosies laukumā?

VK „Rīga / Lāse-R” komandas sastāvs turnīram Tartu: Deniss Petrovs, Jānis Vāvers, Armands Celitāns, Guntis Atars, Andrejs Zavorotnijs, Aivars Petruševics, Lauris Iecelnieks, Romāns Saušs, Ingars Ivanovs un Mārtiņš Pļaviņš.

     [+] [-]

, 2008-09-25 22:17, pirms 16 gadiem
visi, kam vēlme uzspēlēt sava prieka pēc Rīgā volejbolu un ir arī kaut kādas iemaņas, piesakieties esports.lv forumos volejbola sadaļā: Forumi