Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Jānis Pēda: "Viss ir vislabākajā kārtībā"

Jānis Celmiņš

Jānis Pēda: "Viss ir vislabākajā kārtībā"
Jānis Pēda

"Komandas mērķis ir izcīnīt uzvaru čempionātā, taču viegli noteikti nebūs," īsi pirms Itālijas volejbola čempionāta A-2 līgas sākuma portālam eSports.lv pastāstīja Latvijas izlases spēlētājs Jānis Pēda.

Jauno Itālijas čempionāta A-2 līgas sezonu Jāņa Pēdas pārstāvētais Kastelanas "Materdomini" klubs iesāks svētdien, 28. septembrī, kad savā laukumā tiksies ar "Codeyco" (Santakroče) vienību.

Pavisam neilgi pirms sezonas sākuma portālam eSports.lv īsu komentāru par gatavošanos jaunajai sezonai un iedzīvošanos jaunajā komandā sniedza Pēda - "Vieta pilnīgi jauna arī klimats te ir pilnīgi savādaks. Mani te uzņem labi, visi ir atvērti un pozitīvi, tā ka ar edzīvošanos jaunajā vidē problēmu nav."

Lūgts noraksturot savu jauno komandu Pēda teica - "Komanda ir gados jauna un iespējams tieši tāpēc mikroklimats gan laukumā, gan ārpus tā ir izveidojies pietiekami labs. Arī treniņu apstākļi ir labi, nevaru sūdzēties - viss ir vislabākajā kārtībā! Trenējamies divas reizes dienā un komandas mērķis ir izcīnīt uzvaru čempionātā, taču viegli noteikti nebūs."

     [+] [-]

, 2008-09-25 22:17, pirms 16 gadiem
visi, kam vēlme uzspēlēt sava prieka pēc Rīgā volejbolu un ir arī kaut kādas iemaņas, piesakieties esports.lv forumos volejbola sadaļā: Forumi