Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

RSU/MSĢ trenere Minusa: "Zaudētajā 3. setā pamainījām sastāvu, ļaujot iespēlēties visām meitenēm"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

RSU/MSĢ trenere Minusa: "Zaudētajā 3. setā pamainījām sastāvu, ļaujot iespēlēties visām meitenēm"
RSU/MSĢ komanda. Foto: RSU Sporta Klubs.

Pagājušajā nedēļas nogalē pēc uzvarētajām spēlēm Latvijas volejbola čempionātā pusfinālā “Ezerzeme”/DU komandas treneris Rihards Puķītis atzina, ka spēlējušie tie, kuriem bijis vairāk svaiguma, pataupot tos, kuri spēlēja Nacionālās līgas finālā un kļuva par čempioniem, bet RSU/MSĢ trenere Inguna Minusa norādīja, ka daudz spēka ir prasījis intensīvais spēļu grafiks pēdējā laikā Baltijas līgā un Latvijas čempionātā un trešajā setā, kurā nācās piekāpties, ir pamainīts sastāvu, lai maksimāli iespēlētu visas meitenes.

Iepriekš ziņojām, ka Latvijas volejbola meistarsacīkšu titula pašreizējā glabātāja "Ezerzeme"/"Daugavpils Universitāte" arī otrajā pusfināla spēlē pārliecinoši uzvarēja Nacionālās līgas komandu "Piejūra"/'Murjāņu Sporta ģimnāzija", šoreiz daugavpiliešiem esot pārākiem ar 3-0 (25:18, 25:21, 25:22). Savukārt Latvijas volejbola meistarsacīkstēs sievietēm pirmo uzvaru pusfināla sērijā līdz diviem panākumiem izcīnīja "Rīgas Stradiņa Universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija", izbraukumā ar 3-1 (25:14, 25:19, 19:25, 25:14) pārspējot "Spēka un fiziskās attīstības klubu"/"Daugavpils Universitāti".

“Pataupījām tos, kuri vakar spēlēja Nacionālās līgas finālā un kļuva par čempioniem. Viņiem tā bija smaga diena. Šodien spēlēja tie, kuriem svaiguma bija vairāk,” pēc uzvaras teica “Ezerzeme”/DU komandas treneris Rihards Puķītis.

“Salīdzinot ar pirmo spēli, mums bija mazāk kļūdu. Jaunie pretinieki atzīstami cīnījās, un ir redzams, ka te ir labs materiāls nākotnei,” pretiniekus uzslavē “Ezerzeme”/DU komandas treneris.

“Nemaz nebija viegli. Savu daļu spēka un enerģijas bija atņēmušas Baltijas līgas finālčetrinieka spēles, turklāt nākamajā nedēļā pēc tam mums bija trīs Latvijas čempionāta spēles – kopā pieci mači deviņās dienās. Tās bija ļoti nozīmīgas spēles, jo izdevās ieņemt pirmo vietu pamatturnīrā,” pēc spēles teica RSU/MSĢ trenere Inguna Minusa.

“Spēle izvērtās kā šūpoles, taču uzvara ir sasniegta, un tas ir galvenais. Trešajā setā ar treneri Ingu Ikaunieci nolēmām pamainīt sastāvu, lai maksimāli iespēlētu visas meitenes. Tāds bija uzdevums pirms spēles. Jācenšas uzvarēt arī atbildes spēlē Rīgā,” par mērķi nākamajā spēlē stāsta RSU/MSĢ trenere.

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols