Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

SK "Cēsu Alus" met izaicinājumu

Jānis Celmiņš

SK "Cēsu Alus" met izaicinājumu
Kaspars Timermanis un Eva
Sietiņsone – Zatlere

Šodien Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā notika volejbola komandas "Cēsu Alus" pirms sezonas preses konference, kurā mēdiji tika informēti par jaunumiem komandā un tika noslēgts līgums starp sporta klubu "Cēsis" un AS "Cēsu Alus" par volejbola komandas atbalstu.

Preses konferencē piedalījās A/S „Cēsu alus" valdes priekšsēdētāja Eva Sietiņsone – Zatlere, SK „Cēsis" valdes priekšsēdētājs un Cēsu pilsētas Domes izpilddirektors Jānis Rozenbergs, „Cēsu alus" volejbola komandas vadītājs Kaspars Timermanis un „Cēsu alus" volejbola komandas galvenais treneris Aigars Birzulis.

Mēdiji tika informēti par jaunumiem, kas skāruši komandu starpsezonu periodā un tika parakstīts līgums starp sporta klubu „Cēsis" un AS „Cēsu Alus” par volejbola komandas atbalstu jaunajā 2008./2009. gada sezonā.

A/S „Cēsu alus" valdes priekšsēdētāja Eva Sietiņsone – Zatlere: „Mums ir patiess prieks turpināt atbalstu Cēsu volejbola klubam. Klubu atbalstām jau piekto gadu un mani priecē tas, ka šo piecu gadu laikā komanda, tāpat kā AS „Cēsu Alus” ir pilnveidojies. Cēsis un Vidzemes reģions vienmēr ir bijis mūsu atbalsta prioritāte, tādēļ turpinām atbalstīt inteliģentā un atraktīvā sporta veida atbalstu arī šosezon. Mums ir patiess prieks, ka komanda ir spērusi platu soli uz priekšu un šosezon solāmies komandu atbalstīt ne tikai finansiāli, bet arī sekot tās gaitām volejbola laukumos. Komandas vadība šosezon ir izvirzījusi ambiciozu mērķi – iekļūt Latvijas čempionāta trijniekā un AS „Cēsu Alus” to novēl izdarīt!”

SK „Cēsis" valdes priekšsēdētājs un Cēsu pilsētas Domes izpilddirektors Jānis Rozenbergs: „Aug kā kompānija „Cēsu Alus”, tā arī Cēsu pilsēta un tas neapšaubāmi priecē. Patiess prieks, ka arī šosezon ar komandu kopā ir AS „Cēsu Alus”. Kompānija, kura atbalsta Vidzemes reģiona kultūras un sporta pasākumus, kā arī citus sabiedriskus pasākumus. Šobrīd mēs viens otru jau uztveram kā ilgtermiņa sadarbības partnerus. Ļoti svarīgs, protams, ir finansiālais atbalsts, bet mazsvarīgs nav arī morālais atbalsts. Lai sasniegtu mērķus ir nepieciešams stabils atbalsts un mēs to saskatām AS „Cēsu Alus” personā. Ceru, ka mērķis, kuru mēs esam izvirzījuši noteikti neizpaliks.”

Patiesu prieku par komandas komplektāciju pauda SK „Cēsu Alus” jaunais komandas galvenais treneris Aigars Birzulis – „Pēdējo divu gadu laikā kā galvenais treneris „lielo volejbolu” biju nedaudz pametis un uz visu skatījos nedaudz no malas. Man šī pauze noteikti nākusi par labu, bija iespēja strādāt kopā ar Uģi Krastiņu un pavērot visu no otrā trenera pozīcijām. Šobrīd esmu nolēmis atgriezties un man ir patiess prieks, ka man līgumu piedāvāja Cēsu komanda. Starpsezonu periodā esam veikuši lielu darba apjomu komandas komplektācijas jomā un uzskatu, ka iespēju robežās esam sasnieguši maksimumu. Prieks, ka komandai pievienojies viens no Latvijas talantīgākajiem jaunajiem volejbolistiem Hermans Egleskalns. Ar viņu sasitām lielas cerības. Ar lielāko daļu no komandas spēlētājiem esmu strādājis arī iepriekš dažādos vecumos, izņēmumi ir tikai daži.”

Uz jautājumu, kuras varētu būt komandas vājākās pozīcijas Birzulis atbildēja – „Uzskatu, ka komandas sastāvs mūsu finansiālo iespēju robežās ir nokomplektēts pietiekami stabils. Mēs neskatāmies ārzemju virzienā, bet uzskatām, ka daudz lietderīgāk ir strādāt ar Latvijas volejbola paaudzi, papildinot tos ar dažiem pieredzējušajiem. Visvairāk mani šobrīd satrauc pirmā tempa pozīcija. Tur pamatsastāva spēlētājiem aizvietotāju mums praktiski nav.”

Preses konferences noslēgumā tika noslēgtas derības, kurās piedalījās A/S „Cēsu alus" valdes priekšsēdētāja Eva Sietiņsone – Zatlere un laikraksta „Diena” volejbola apskatnieks Artūrs Vaiders. Derību pamatā bija „Cēsu Alus” komandas izvirzītais mērķis – 3. vieta Latvijas čempionāta noslēgumā. Eva Sietiņsone – Zatlere lika uz to, ka komandai izdosies sasniegt šo mērķi un „uz galda” lika 108 litrus „Cēsu Alus”, bet Artūrs Vaiders pretī – publikāciju laikraksta „Diena” sporta atvērumā un teica, ka komandai šo mērķi neizdosies sasniegt, prognozējot, ka Latvijas čempionāta medaļas varētu izcīnīt VK „Biolars / Ozolnieki”.

Noslēgumā komandas vadītājs Kaspars Timermanis aicināja visus uz „Cēsu Alus” kausa izcīņu, kas risināsies Draudzīgā aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijā jau šajā nedēļas nogalē, no 27. līdz 28. septembrim. Mājinieku pretinieki Cēsīs būs Igaunijas TTU, "Ezerzeme/DU" un "ELVI/Kuldīga".

     [+] [-]

, 2008-09-24 14:44, pirms 16 gadiem
vajadzeja man ari deribas piedalities !!!!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2008-09-24 15:00, pirms 16 gadiem
es te iedomājos varbūt kāds labais jurists varētu piesieties par komandas nosaukumu, jo cik zinu, tad sporta sacensībās, drukātajos mēdijos ir aizliegta tabakas un alkahola reklāma?!

     [+] [-]

, 2008-09-24 15:07, pirms 16 gadiem
Nekur uz formas vai kur citur neparadas "Cēsu alus", tā, ka īsti nav kur piesieties, ja nu vienīgi nosaukums. Jo Cēsu alus logo nesatur vārdu "alus"