Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pēdam zaudējums pēdējā pārbaudes spēlē

Jānis Celmiņš

Pēdam zaudējums pēdējā pārbaudes spēlē
Jānis Pēda

Zaudējumu pēdējā pārbaudes spēlē, gatavojoties jaunajai 2008./2009. gada volejbola sezonai piedzīvojusi Jāņa Pēdas pārstāvētā Kastelanas "Materdomini" (Itālijas) A-2 līgas komanda.

Pēdējā pārbaudes spēlē pirms jaunās sezonas, kas sāksies jau šajā nedēļas nogalē Latvijas izlases otrā tempa uzbrucēja Jāņa Pēdas pārstāvētā komanda ar 2:3 piekāpās "Nava Gioia del Volley" klubam.

Jauno Itālijas A-2 līgas sezonu Pēdas pārstāvētais klubs iesāks svētdien, 28. septembrī, kad savā laukumā tiksies ar "Codeyco" (Santakroče) vienību.

Pēda būs vienīgais Itālijā spēlējošais spēlētājs no Latvijas. iepriekš Itālijas A-2 līgā spēlēja arī Ansis Medenis, taču viņš nolēmis Itālijā nepalikt. Pēc portāla eSports.lv rīcībā esošās informācijas Medenim ir piedāvājumi no vairāku vadošo Eiropas līgu klubiem kā arī no Brazīlijas.