Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Kuldīgas klubs turpina gatavoties sezonai

Jānis Celmiņš

Kuldīgas klubs turpina gatavoties sezonai
SK ELVI/Kuldīga
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Volejbola klubs "ELVI/Kuldīga" turpina gatavoties jaunajai sezonai un komplektēt sastāvu. Augusta sākumā Kuldīgā notika fiziskās sagatavotības nometne Ivara Čākura vadībā, savukārt no 18. augusta treniņu process turpināsies Rīgā treneru Jāņa Labucka un Andra Šmēdiņa vadībā.

Komanda dotajā momentā vēl nav pilnā sastāvā. 15. augustā Latvijā ieradies ukraiņu volejbolists Andrejs Ļevčenko, kurš komandā spēlēja ari pagājušajā gadā, 20.augustā komandai pievienojās arī baltkrievu pirmā tempa uzrucējs Sergejs Česnovickijs.

Kājas operāciju bija jāveic Ilmāram Balodim un viņš komandā atgriezīsies augusta beigās. Šobrīd klubs veic sarunas arī par Mārtiņa Pļaviņa pievienošanos komandai.

Komandas sastāvu plānots papildināt arī ar otru saspēles vadītāju, kā arī neatrisināts jautājums pagaidām vēl ir Jāņa Šmēdiņa dalība komandas sastāvā šajā sezonā. Portāls eSports.lv jau ziņoja, ka Šmēdiņš jaunākais jau šobrīd aktīvi trenējas jaunizveidotā Rīgas kluba rindās.

SK ELVI/Kuldīga komanda no 22. - 24. augustam plāno piedalīties starptautiskā turnīrā Viru (Igaunija).

Interesants ir fakts, ka Kuldīgas sporta kluba ELVI komanda ar labām sekmēm piedalījās Kuldīgas pusmaratona ietvaros notiekošajā satelītskrējienā - iegūta otrā vieta komandu vērtējumā. Komandas sastāvs - Rolands Ozoliņš, Vjačeslavs Grimailovs, Gatis Vanags, Mārcis Obrumans.

Izmantotie resursi:
skelvi.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-24 21:38, pirms 16 gadiem
Buus uzkachaajushies !