Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Celitāns: "Finansiālajā ziņā piedāvājumi Turcijā un Itālijā bija līdzīgi"

Celitāns: "Finansiālajā ziņā piedāvājumi Turcijā un Itālijā bija līdzīgi"
Gundars Celitāns (priekšplānā)

Jau vēstīts, ka šībrīža labākais volejbolists Gundars Celitāns jaunajā sezonā atgriezīsies Turcijā, kur spēlējis jau iepriekš. Latvijas izlases spēlētājs pievienojies Stambulas „BBSK” komandai, un sarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja par to, kāpēc pieņēmis šādu lēmumu.

Volejbolists neslēpj, ka bijis piedāvājums palikt Itālijā, taču kopā ar aģentu pieņemts lēmums parakstīt līgumu ar turku klubu. Vai tam bijis finansiāls pamatojums? „Finansiālā ziņā piedāvājumi Turcijā un Itālijā bija līdzīgi. Itālijā bija piedāvājums no „Macerata” komandas, taču aģents uzreiz brīdināja, ka tur varētu būt problēmas. Kluba vadība nav apmierināta ar aizvadīto sezonu (komanda aizspēlējās līdz čempionāta pusfinālam), un spēlētājiem no nākamā gada algām tiek griezti nost pa divdesmit pieciem procentiem,” skaidro Celitāns, kurš iepriekš spēlēja „Casa Modena” komandā, kļūstot par A1 līgas regulārā čempionāta rezultatīvāko spēlētāju. „Mans aģents labi pārzina Itālijas tirgu, un teica, ka no „Macerata” kluba vadības šāds negatīvisms dzirdams pirmo reizi pēdējo desmit gadu laikā. Nolēmām neriskēt, jo Turcijā, kur esmu spēlējis arī iepriekš, problēmu nav bijis,” piebilst volejbolists.

Viņš atzīst, ka sportiskā un sadzīviskā ziņā noteikti paliks zaudētājos, taču šoreiz devis priekšroku zināmai stabilitātei.

Šobrīd volejbolistu nomoka sāpes plecā, taču, ja viss būs kārtībā, jau rīt viņš kopā ar Latvijas izlasi dosies uz Igaunijas pilsētu Rakveri, kur mūsu vīru izlasei piektdien, sestdien un svētdien paredzētas pirmās spēles 2014. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā.


, 2013-05-22 14:09, pirms 11 gadiem
Lai veicas!!
, 2013-05-22 19:48, pirms 11 gadiem
Interesanti, kāpēc "Casa Modena" nav izteikusi piedāvājumu? Komanda, kurā visu sezonu spēlējis slavenais volejbolists...
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Kaprioti nosauc Latvijas sieviešu volejbola izlases 19 kandidātes

Latvijas sieviešu izlases galvenais treneris Daniele Kaprioti ir nosaucis 19 volejbolistes, kuras pirmdien, 29. aprīlī, sāks gatavošanos Eiropas Sudraba līgas sacensībām.
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Ap 5000 jauniešu cīnījušies par "top! kausu" volejbolā

Pagājušo svētdien, 21.aprīlī, Rīgā norisinājās 20. vispārizglītojošo skolu volejbola turnīra “top! kauss” 2024 finālsacensības. Kopumā tajās piedalījās 4772 skolēni no 602 komandām un 247 skolām, pārstāvot 34 novadus un 6 valstspilsētas. Septiņu stundu laikā tika izspēlētas 672 spēles uz 16 laukumiem, četrās grupās, ar 7 minūšu laika ierobežojumu un neierastu segumu - iekštelpu zālienā, kā arī uz diviem dažādiem grīdu segumiem.
Jānis Medenis. Foto: volejbols.lv
7

Beidzot uzvar mājinieki – "Lūši" gāž daugavpiliešus no Latvijas troņa

Latvijas vīriešu volejbola čempionu godā atgriezušies Jēkabpils "Lūši", kuri savās mājās četros setos pārspēja "Ezerzemi"/DU (25:21, 22:25, 25:18, 25:14) un finālsērijā ar 3-1 uzveica pagājušā gada čempionus daugavpiliešus, titulu izcīnot piekto reizi septiņu sezonu laikā.