Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Koržeņevičs: "Grieķi pielāgojās mūsu spēles stilam"

Jānis Celmiņš

Koržeņevičs: "Grieķi pielāgojās mūsu spēles stilam"
Viktors Koržeņevičs un Toms Šmēdiņš
Foto: Renārs Buivids

"Ja parasti spēlējam citu komandu stilā, tad šodien pretinieks pielāgojās mums," pēc svarīgas uzvaras (3:2) pār Grieķijas izlasi Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra otrā kārtas spēlē intervijā LTV7 atzina Latvijas volejbola izlases pirmā tempa uzbrucējs Viktors Koržeņevičs.

Jau ziņojām, ka Latvijas vīriešu volejbola izlase šodien "Arēnā Rīga" izcīnīja ļoti svarīgu uzvaru (3:2) pār Grieķijas izlasi Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra otrā kārtas spēlē. Šī uzvara ļaus Latvijas izlasei ļaus turpināt cīņu par iekļūšanu Eiropas čempionāta finālturnīrā arī B grupas otrajā sabraukumā Grieķijā. Pēc spēles iespaidos par maču dalījās Latvijas izlases volejbolisti Hermans Egleskalns un Viktors Koržeņevičs.

Hermans Egleskalns: "Jau pirms spēles bija sajūta, ka varam uzvarēt. Izlaidām otro un trešo setus, bet spējām saņemties un uzvarējām. Uzskatu, ka lūzums bija spēles ceturtais sets, kurā parādījām raksturu. Grieķi nopelnīja divas dzeltenās kartītes, kas arī lielā mērā palīdzēja mums uzvarēt."

Viktors Koržeņevičs: "Grieķijas izlase spēlēja mūsu ritmā. Ja parasti spēlējam citu komandu stilā, tad šodien pretinieks pielāgojās mums. Jau vakar redzēju kā viņi spēlē pret somiem un bija pārliecība, ka varam uzvarēt. Rīt jāspēlē pret somiem, varianti ir vienmēr, jāspēlē agresīvi!"

Jau rīt Latvijas izlasei spēle pret spēcīgo Somijas izlasi, tās sākums "Arēnā Rīga" pulksten 17.00.

Izmantotie resursi:
LTV7

     [+] [-]

, 2010-05-22 20:50, pirms 14 gadiem
Malači!Laba spēle

  +1 [+] [-]

, 2010-05-22 20:50, pirms 14 gadiem
uzvara paliek uzvara

  +3 [+] [-]

, 2010-05-22 21:23, pirms 14 gadiem
šodien varēja redzēt, ka čaļi grib uzvarēt un cīnījās līdz galam

malači