Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Egleskalns rezultatīvākais savas komandas uzvarā Čempionu līgā

Rolands Eliņš

Egleskalns rezultatīvākais savas komandas uzvarā Čempionu līgā
Hermans Egleskalns Tūras komandas spēlē. Foto: toursvolleyball.com

LETA. Latvijas izlases spēlētājs Hermans Egleskalns trešdien ar rezultatīvu sniegumu palīdzēja Francijas čempionei "Tours" izcīnīt uzvaru pirmajā Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Čempionu līgas grupu turnīra mačā.

E grupas pirmajā mačā "Tours" izbraukumā pārliecinoši ar 3-0 (25:20, 25:23, 25:19) pārspēja Izmiras "Arkas" vienību no Turcijas.

Egleskalns kļuva par šī mača rezultatīvāko volejbolistu, jo viesu uzvaru viņš kaldināja ar 20 punktiem.

Borisa Kolčina trenētā Maskavas “Dinamo” Itālijā sīvā cīņā ar 0:3 (-23, -25, -21) piekāpās Perudžas “Sir Colussi Sicoma”. Viesiem diks Kojs guva 19 punktus, bet uzvaru ar 18 punktiem kaldināja Vilfredo Leons Venero un Aleksandars Atanasijevičs. Nākamā cīņa “dinamiešiem” savā laukumā 18. decembrī ar Izmiras “Arkas”.

CEV Čempionu līgā kopumā 20 komandas sadalītas piecās apakšgrupās pa četrām vienībām katrā. Pēc grupu turnīra izslēgšanas sacensībām kvalificēsies katras apakšgrupas uzvarētāja un trīs labākās otro vietu ieguvējas.

Egleskalns pavasarī kopā ar "Tours" kļuva par Francijas čempioniem, bet īsi pirms tam viņš pagarināja līgumu ar klubu līdz 2020.gadam. Šajā vienībā viņš spēlē kopš 2017.gada.

Izmantotie resursi:
LETA
Latvijas volejbola federācija