Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vīriem nīderlandieši, sievietēm – vācietes

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Vīriem nīderlandieši, sievietēm – vācietes
Sāra Golere un Laura Ludviga
Foto: www.eurobeachtour.com

Ar Nīderlandes dueta Reindera Numerdora un Ričarda Šuila un vāciešu Sāras Goleres un Lauras Ludvigas uzvarām šodien noslēdzies Eiropas čempionāta noslēguma posms pludmales volejbolā, kas norisinājās Sočos.

Eiropas čempionāta (NESTEA European Championship Tour) noslēguma turnīrā "Masters Final", kas šoreiz norisinājās Sočos (Krievija), startēja tikai astoņi labākie Eiropas dueti kā sieviešu, tā vīriešu konkurencē. Lielākā Latvijas uzmanība, protams, bija pievērsta sieviešu sacensībām, kurās lieliski startēja mūsu duets Ingūna Minusa un Inese Jursone, izcīnot trešo vietu (pirmās medaļas Eiropas čempionāta posmos).

Tikmēr par čempionēm sieviešu turnīrā kļuva neapšaubāmās ranga līderes, vācietes Sāra Golere un Laura Ludviga. Viņas līdz pat finālam visas savas pretinieces pārliecinoši apspēlēja, tomēr finālā krietni nopūlējās ar māsām Švaigerēm no Austrijas – 21:14, 24:26, 15:12.

Vīriem finālā cīnījās Nīderlandes duets Reinders Numerdors un Ričards Šuils un vācieši Davids Hase Klemperers un Ēriks Korengs. Tāpat kā sieviešu finālā, arī vīriem bija nepieciešami trīs seti, lai noskaidrotu uzvarētu un veiksmīgāki tajos bija Nīderlandes volejbolisti – 2:1 (19:21, 21:13, 17:15). Trešo vietu šoreiz ieguva šveicieši Saša Heijers un Patriks Hoišers, kas triju setu spēlē uzvarēja Krievijas duetu Dmitrijs Barsuks un Igors Kolodinskis.

NESTEA Eiropas čempionāta finālposma rezultāti.

Vīrieši.

VietaSportistiValsts
1. Reinders Numerdors un Ričards Šuils Nīderlande
2. Davids Hase Klemperers un Ēriks Korengs Vācija
3. Saša Heijers un Patriks Hoišers Šveice
4. Dmitrijs Barsuks un Igors Kolodinskis Krievija

Sievietes.

VietaSportistesValsts
1. Sāra Golere un Laura Ludviga Vācija
2. Dorisa Švaigere un Stefanija Švaigere Austrija
3. Inguna Minusa un Inese Jursone Latvija
4. Vasiliki Arvaniti un Vasiliki Karadasio Grieķija

Saistītais raksts:
Minusai un Jursonei bronza Sočos

Izmantotie resursi:
eurobeachtour.com