Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Somijas, Grieķijas un Lielbritānijas izlašu treneru viedokļi pirms spēlēm Rīgā

Jānis Celmiņš

Somijas, Grieķijas un Lielbritānijas izlašu treneru viedokļi pirms spēlēm Rīgā
Foto: www.cev.lu

Piedāvājam ieskatu Somijas, Grieķijas un Lielbritānijas volejbola izlašu treneru viedokļus pavisam īsi pirms pirmajām Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra otrās kārtas spēlēm "Arēnā Rīga".

Šajā nedēļas nogalē (21. – 23. maijs) "Arēnā Rīga" Latvijas vīriešu volejbola izlase ar cīņām pret Lielbritānijas, Grieķijas un Somijas valstsvienībām uzsāks cīņu par iekļūšanu 2011. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā. Īsi pirms pirmā turnīra mača starp Somijas un Grieķijas valstsvienībām (pl. 17:00), piedāvājam visu viesu komandu turnīra dalībkomandu galveno treneru viedokļus par un ap turnīru.

Lielbritānijas izlases treneris Harijs Brokings atzina, ka Grieķijas un Somijas valstu izlases ir augsta līmeņa Eiropas komandas. Grieķijas komandu viņš pazīst īpaši labi, jo tur ir strādājis par treneri. Par Latvijas komandu viņam nav tik laba informācija, tomēr viņš vēl atceras Raimondu Vildi kā spēlētāju un vienīgais secinājums, kas ir Lielbritānijas valsts izlases trenerim, ir tāds, ka, ja Vilde ir bijis tik labs spēlētājs, tad viņš noteikti ir arī labs treneris, un tas nozīmē, ka arī Latvijas komanda ir laba.

Grieķijas izlases galvenais treneris Gordons Meiforts: "Domāju, ka visi treneri, kas te atrodas, šobrīd jūt vienu un to pašu. Neviens nezina kā būs. Visām komandām ir bijis ļoti maz laika, lai sagatavotos un gandrīz katrā komandā trūkst kāds spēlētājs, lai tās būtu pilnībā nokomplektētas ar labākajiem spēkiem. Domāju, ka priekšrocība šajā gadījumā ir Lielbritānijai, jo viņiem bijis visvairāk laika, lai sagatavotos. Nākamā komanda aiz Lielbritānijas varētu būt Latvija, kas jau ir aizvadījusi dažas spēles, lai sagatvotos. Tāpēc noteikti ikviens no mums var teikt, ka nav ne jausmas, kas un kā notiks. Es ļoti vēlētos, lai es varētu pateikt, kā būs, bet to mēs redzēsim tikai tad, kad sāksies spēles.”

Somijas izlases galvenais treneris Mauro Beruto atzina, ka ir ļoti grūti spriest par pretiniekiem, ja vēl īsti neesi iepazinis savu komandu, nezini uz ko tā ir spējīga. "Es zinu atsevišķus spēlētājus katrā komandā, taču par komandām kopumā man ir grūti spriest. Grūti runāt par pretiniekiem, kad vēl neko daudz nezini par savu komandu. Domāju, ka mums būs priekšrocības, jo esam raduši spēlēt ledus arēnās un tāda ir arī "Arēna Rīga"," smejot noteica treneris.

EČ 2. kvalifikācijas kārtas spēļu kalendārs (Arēna Rīga)

21.05.2010, plkst.17.00 Grieķija - Somija
21.05.2010, plkst.19.30 Latvija - Lielbritānija
22.05.2010, plkst.17.00 Grieķija - Latvija
22.05.2010, plkst.19.30 Somija - Lielbritānija
23.05.2010, plkst.17.00 Latvija - Somija
23.05.2010, plkst.19.30 Lielbritānija – Grieķija

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-05-21 17:52, pirms 14 gadiem
Britus sasitiis bez problēmām,bet nu ar somiem &grieķiem būs pakaļā