Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Baltijas titulētākā komanda "Selver" nedēļas nogalē viesosies Latvijā

Rolands Eliņš

Baltijas titulētākā komanda "Selver" nedēļas nogalē viesosies Latvijā
Foto: LVF

Iepriekšējā nedēļas nogalē “Credit24” meistarlīgā pa divām spēlēm pret Igaunijas komandām mājās uzvarēja “RTU Robežsardze”/“Jūrmala” un SK “Jēkabpils Lūši”. Vai viņi to pašu varēs izdarīt arī ar vairākkārtējiem līgas čempioniem Tallinas “Selver”?

Sestdien ar “Selver” cīkstēsies “RTU Robežsardze”/“Jūrmala. Abas komandas šosezon savā starpā vēl nav tikušās. Jūrmalnieki pēdējās sešās līgas spēlēs piedzīvojuši tikai vienu zaudējumu, viesos četros setos piekāpjoties līgas līdervienībai “Saaremaa VK”. Tikmēr pretinieki, kuri šosezon jau tikuši pie Igaunijas kausa, pēc septiņu uzvaru sērijas nedēļas nogalē cieta 1:3 zaudējumu pret “Bigbank Tartu”.
Spēles tiešraide būs pieejama Sportacentrs.com un TV kanālos.

Abas komandas šobrīd ir kaimiņi turnīra tabulā. Jūrmalnieki ar 23 punktiem 12 spēlēs ieņem ceturto vietu, bet “Selver” ar 22 punktiem 11 mačos ir piektā.

SK “Jēkabpils Lūši” seškārtējos līgas čempionus “selveriešus” uzņems dienu vēlāk. Gadu “lūši” sāka ar divām pārliecinošām uzvarām savā laukumā pār latviešu diasporas Igaunijā pārstāvēto “Parnu VK” un Tallinas “TalTech”. Savukārt pirmā riņķa spēlē Tallinā mājinieki svinēja pārliecinošu 3:0 uzvaru.
Spēles tiešraide būs pieejama SK “Jēkabpils Lūši” Facebook kontā.

“Lūši” ar 24 punktiem 13 mačos ieņem trešo vietu turnīra tabulā.

Baltijas Sieviešu volejbola līgā spēles šonedēļ nenotiks.

Kalendārs,“Credit24” meistarlīga

DatumsLaiksSpēle
23.01.17:30“RTU Robežsardze”/“Jūrmala” – “Selver” (Sportacentrs.com un TV)
24.01.17:00SK “Jēkabpils Lūši” – “Selver” (SK Jēkabpils Lūši FB kontā)

Vairāk par “Credit24” meistarlīgu lasiet šeit: Latvijas volejbola federācija