Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Schenker" līgā vēl viens derbijs – Vilde pret Deveikusu

Jānis Celmiņš

"Schenker" līgā vēl viens derbijs – Vilde pret Deveikusu
Raimonds Vilde
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Schenker" volejbola līgā šodien tika izspēlētas trīs spēles. Divas no tām risināsies Ozolniekos un Jelgavā. Centrālais mačs Zemgales Olimpiskajā centrā, kur Jurijas Deveikusa vadītā "Biolars" uzņems Raimondu Vildi un "Lāse-R / Rīga" komandu. Mača sākums 16.00.

"Biolars" komandai līdzšinējās līgas spēlēs veicies labāk nekā viņu oponentiem no Rīgas. Deveikusa vadītā komanda aizvadījusi piecas spēles, vienīgo zaudējumu piedzīvojot pret savu principiālāko pretinieku – "Poliurs / Ozolnieki", bet "Lāsei" līdz šim trīs uzvaras un trīs zaudējumi (jelgavniekiem viena spēle rezervē).

"Lāse-R" komandai sezonas sākums nav diez ko izdevies. Zaudēts ne tikai nosacīti spēcīgākajai "Selver" komandai, bet arī "TTU" un jau pieminētajai "Poliurs / Ozolnieki". Komandas galvenajam trenerim gan ir arī savs skaidrojums. "Nebrīnos, ka šobrīd komandai trūkst svaiguma, pirms sezonas labi pastrādājām un visi galvenie mači vēl priekšā, žēl, ka atkal no sastāva izkritis Tomass Kalniņš," pauž Vilde. Tomass pēc savainojuma izārstēšanas atgriezās laukumā mačā pret "ozīšiem", taču Valērija Lomakina sistā bumba bija par smagu viņa acij un vēl šīs nedēļas sākumā volejbolistam bija jāievēro miera režīms – vairāki asins izplūdumi acī un neziņa, kad viņu atkal redzēsim laukumā. Sastāva komplektācija ir tas, kas "Lāsei" šosezon neļauj rādīt to sniegumu, ko no tās gaida tās atbalstītāji. Cēlāja pozīcijā joprojām viens kā pirksts sastāvā ir Artis Caics. Jā, otru nevajag, taču līdz vienam brīdim! "Es cenšos par to nedomāt, Artis ar saviem uzdevumiem tiek galā labi, cerams, ka nekas negadīsies. Nav jau to spēlētāju, kuri varētu iesaistīties sastāvā," vaicāts par otra cēlāja nepieciešamību atbild Vilde.

"Biolars" nometnē viss nosacīti mierīgi (vismaz ārēji) un komanda mačam ar "Lāsi" gatavojas pilnā sastāvā. Individuāli pēc treniņiem pastrādā gados jaunie Mārcis Jirgensons un Pēteris Aukmanis un jūtams, ka trenera Deveikusa roka abu meistarības slīpēšanā ir noderīga. "Biolars" savas mājas spēles šosezon aizvada jaunuzceltajā Zemgales Olimpiskajā centrā, kur šovakar tiks uzņemta arī "Lāse". Deveikus pret Vildi, Caics pret Grimailovu… Kas vēl, redzēsim šopēcpusdien! Mača sākums pulksten 16.00.

Otrs no Latvijā notiekošajiem mačiem šovakar risināsies turpat Jelgavai netālajos Ozolniekos. Vietējā "Poliurs / Ozolnieki" komanda uzņems vienu no līgas pastarītēm "Valio Voru". Šis mačs sāksies pulksten 18.00. Lielākajiem volejbola draugiem atkal radīta lieliska iespēja šodien pavērot pat divas spēles.

     [+] [-]

, 2010-11-20 12:26, pirms 13 gadiem
Braucam uz Jelgavu un tad uz Ozolniekiem.
Biolars vs. Laase. Jaaredz!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-20 18:08, pirms 13 gadiem
Laase uzvarèja! 1 setu .
Biolars 3