Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Minusai un Jursonei pirmā uzvara Sočos

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Minusai un Jursonei pirmā uzvara Sočos
Inguna Minusa un Inese Jursone
Foto: fivb.com

Eiropas čempionāta noslēguma turnīru ar uzvaru šodien sākušas Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone. Apakšgrupas pirmajā spēlē viņas ar 2:0 (21:18, 21:18) pārliecinoši uzvarēja Nīderlandes duetu Veselinka un Morēna.

Eiropas čempionāta (NESTEA European Championship Tour) noslēguma turnīrs "Masters Final" šoreiz norisinās Sočos (Krievija) un tajā startē tikai astoņi labākie dueti. Sākotnēji tie tiek sadalīti divās apakšgrupās, kur aizvada spēli katrs ar katru. Pēc tam divi labākie dueti iekļūst pusfinālā, kur tiekas ar otras grupas labākajiem.

Latviju turnīrā pārstāv tikai sieviešu duets – Inguna Minusa un Inese Jursone. Viņas tika izliktas ar 4. numuru, kas deva vietu A apakšgrupā kopā ar Vācijas (Gollere/Ludviga (1.numurs)), Nīderlandes (Veselinka/Morēna (5. numurs)) un Krievijas (Širajeva/Urjadova (8. numurs)) sportistēm.

Pirmajā spēlē Inguna un Inese tikās ar Nīderlandes pāri Marloesa Veselinka un Merela Morēna un guva uzvaru divos setos – 21:18, 21:18. Otrajā grupas spēlē vācietes vēl pārliecinošāk sagrāva krievietes, tādējādi, lai iekļūtu pusfinālā Latvijas volejbolistēm atliek uzvarēt Krievijas sportistes. Tieši pret viņām arī būs nākamā spēle – jau šodien 14:00.

     [+] [-]

, 2008-09-19 13:37, pirms 16 gadiem
malaces Latvijas meičas

     [+] [-]

, 2008-09-19 15:17, pirms 16 gadiem
Kā tad beidzās?