Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Lāse" uzņems čempionus; skaties tiešraidē

Jānis Celmiņš

"Lāse" uzņems čempionus; skaties tiešraidē
Deniss Petrovs
Foto: Renārs Buivids

Šovakar „Schenker” volejbola līgas laukumos tiks izspēlētas šetras spēles. Viena no tām notiks Rīgā, kur SN „Daugava” viesosies līgas pēdējo gadu čempionvienība „Selver” ar Denisu Petrovu sastāvā. Mača sākums pulksten 19.00 un tiešraidē to būs iespējams noskatīties arī portāla Sportacentrs.com tiešraidē.

Rīgā viesosies Petrovs un "Selver"

Līgas turnīra tabulā „Selver” komanda ir pārliecinoša līdere un „play-off” cīņās tai būs sava laukuma priekšrocības. Līgas vienīgā komanda, kura šosezon spēlē arī Eirokausos, līdz šim „Schenker” volejbola līgā piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu – 6. februāra spēlē piekāpās „Tartu Pere leib” vienībai.

„Lāse” pēdējā laikā nespēj demonstrēt savu labāko spēli un arī šovakar tai noteikti klāsies grūti. Pretiniekos tomēr būs pusi galvas tiesas pārāka komanda it visā. Būs interesanti pavērot, kā Igaunijas čempionu rindās izskatās Latvijas izlases cēlājs Deniss Petrovs, kuram šī jau ir otrā sezona Tallinas kluba rindās. Mača sākums pulksten 19.00 SN „Daugava” un Sportacentrs.com tiešraidē - 19. februārī 19:00 "Lāse-R/Rīga" - "Selver"

Zemgales pusē – citas Igaunijas komandas

Kamēr rīdzinieki šovakar uzņems „Selver” komandu, Zemgales pusē, attiecīgi Ozolniekos un Jelgavā viesosies „Rakvere Grossi TK” un „Parnu” vienības. Par izteiktiem favorītiem mačā Jelgavā jāuzskata viesi (ar Austri Štālu un Agri Leiti sastāvā), kuri pēdējā laikā spēlē ļoti labi un pratuši izcīnīt sešas uzvaras pēc kārtas. „Biolars” tikmēr mokās ar problēmām. Slimības un spēlētāju aizbraukšana uz citvalstu klubiem cērt robus Jurijas Deveika vadītajā komandā.

Neveiksmju sēriju (pēdējās spēlēs četri zaudējumi pēc kārtas) šovakar savā laukumā centīsies pārtraukt „Poliurs / Ozolnieki” vienība, kura pēc Mārtiņa Pļaviņa aizbraukšanas uz Turciju spēlē ne pārāk pārliecinoši. Šovakar „ozīšiem” nepieciešams panākums pret „Rakvere Grossi TK” vienību.

„Schenker” līgas regulārais turnīrs noslēgsies jau nākamajā nedēļas nogalē, tāpēc šobrīd komandām svarīgs ir katrs punkts.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-19 13:47, pirms 13 gadiem
rudzu maize rakstīja: Vai rīt būs iepriekš reklamētā volejbola tiešraide no Jelgavas?
Nebūs! Atcēlām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-02-20 07:51, pirms 13 gadiem
Vai varētu nākamreiz laicīgāk ielikt info par tiešraidi?