Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Foto: "Lāsei-R/Rīga" zaudējums arī šodien

Romualds Vambuts
Romualds Vambuts
Divu Latvijas komandu duelī "Lāse-R/Rīga" piedzīvoja "sauso" zaudējumu pret "Biolars" – 21:25, 23:25, 22:24. "Lāse" šajā nedēļas nogalē divos mačos nav uzvarējusi ne seta.
Foto: Romualds Vambuts

     [+] [-]

, 2011-12-21 20:35, pirms 12 gadiem
Njā !!! Es pat godīgi nezinu ar ko lai sāk !!!
Sestdienas spēlē Lāse ar 0:3 zaudēja Pērnavas komandai ! Tas it kā būtu loģiski ! Pērnavas komanda ir spēcīgāka par mūsu ''LĀSĪTI'' ! Bet ja mūsu Lāses džekiem galvas darbotos un sirdīs būtu gribas spēks,tad varētu arī uzvarēt !

Biju svētdien 18.12.11 pavērot spēli pret Biolar !!! Skumji teikt,bet Lāsei pilnīga izgāšanās uz laukuma ! Pirmo setu vērojot man ar abu roku pirkstiem nepietika lai fiksētu cik kļūdas viņi pieļāva !

Biolars arī piļāva kļūdas,bet uz pusi mazāk !

Manā skatījumā ja Lāses spēlētājiem nav stimuls un gribasspēks labāk spēlēt un nepieļaut tik daudz kļūdas,tad es nezinu vairs ko piebilst !

P/s Iespējams ka spēlētājos nav problēma,bet gan treneru un asistentu lokā !
Tad ir jāmaina treneris !
R.Vildei ir viena formula (taktika),kas saglabājusies no Padomju laikiem,pēc kuras notīm viņš komandē savu komandu !

     [+] [-]

, 2012-01-13 01:45, pirms 12 gadiem
Lāsei nav pieredzejuša cēlāja ,tapēc arī ir tik daudz kļūdu un nav parliecība uzbrucējiem , Biolar atkal ļoti labi iegājis Leitis kurš parāda ,ka ir daudz labāks par Grimailovu un arī komandu prot uzmundrināt