Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Pirmo reizi startēs Entuziastu Volejbola līga Kurzeme

Šī gada oktobrī pirmo reizi Kurzemes reģionā startēs Entuziastu Volejbola līga Kurzeme 2014/2015. Līgas organizatoru galvenā ideja ir piedāvāt amatieru volejbola komandām iespēju spēlēt kvalitatīvi un profesionāli izveidotā vienotā līgā. Šajā gadā savu darbību uzsāks arī Entuziastu Volejbola līga Rīga, izveidojot jaunu un vienotu līgu amatieriem Rīgas reģionā.

EVL Kurzeme norises laiks šajā sezonā no oktobra līdz aprīlim, vienu sestdienu un svētdienu mēnesī. Aptverot visu Kurzemes reģionu, EVL Kurzeme tiks sadalītā divās līgās – Ziemeļkurzemes un Dienvidkurzemes. Ziemeļkurzemes EVL spēles norisināsies katra mēneša vienā sestdienā Talsu novada Laucienes sporta zālē „Lauciene”, bet Dienvidkurzemes spēles katra mēneša vienā svētdienā – Aizputes sporta centrā „Lejaskurzeme”. Abās volejbola līgās komandas pēc izlozes tiks sadalītas grupās, kurās aizvadīs spēles pēc divu apļu sistēmas. Pēc regulārās sezonas no abām līgām konkrēts komandu skaits kvalificējas izslēgšanas spēlēm, pēc kurām tiks noskaidrots EVL Kurzeme lielā kausa un galvenās balvas ieguvējs. Lielais EVL Kurzeme 2014/2015 sezonas fināls norisināsies „Liepājas Olimpiskajā centrā”, pēc kurā sekos apbalvošana un sezonas noslēgums klubā „EGO CLUB”(Liepāja, Lielā iela 7).

Visas sezonas garumā spēles tiesās kvalificēti tiesneši un sekretariāts, un labākos spēļu mirkļus iemūžinās profesionāls fotogrāfs. Rezultāti, labākie spēlētāji, statistika, līgas jaunumi, aktualitātes un spēļu foto tiks publicēti volejbola līgas mājas lapā kurzeme.evl.lv. EVL mājas lapā tiks izveidots komandu un katra spēlētāja profils, publicēta informācija, kā arī komandu un spēlētāja foto. Katru mēnesi katras līgas labākie spēlētāji saņems pārsteiguma balvas no atbalstītājiem, kuri rūpēsies par spēlētāju labsajūtu visas sezonas garumā.

Entuziastu Volejbola līga tiek veidota, lai ikkatram amatieru volejbolistam dotu iespēju spēlēt profesionālā vidē, izbaudot kvalitatīvi veidotu un pārdomātu sezonu. Pieteikšanās EVL Kurzeme notiek no 18. augusta līdz 28. septembrim sūtot e-pastu uz martins@vissvolejbolam.lv, norādot līgas nosaukumu (Ziemeļkurzeme, Dienvidkurzeme), komandas nosaukumu un pilsētu, kuru komanda pārstāvēs. Dalības maksas par vienu sezonu komandai ir 350 eur, ja komanda pieteikusies līdz 7. septembrim, veicot maksājumu ar vienu pārskaitījumu. Piesakoties pēc minētā datuma, dalības maksa ir 400 eur, ko iespējams sadalīt pa mēnešiem.

Sīkāka informācija par pieteikšanās un dalības maksas kārtību atrodama EVL Kurzeme mājas lapā kurzeme.evl.lv sadaļā nolikums. Entuziastu Volejbola līgu Kurzeme 2014/2015 atbalsta: „Isostar”, „Red Bull”, „Ego Club”, sporta centrs „Lauciene”, sporta centrs „Lejaskurzeme”, Aizputes beķereja „Beķereja-SS” „EFX”, „VissVolejbolam”. Informatīvie atbalstītāji: „Rekurzeme” un portāls „Delfi.lv”. Atbalstītāju loks līdz sezonas sākumam solās pieaugt.