Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitānam pietrūkst 217 balsu (papildināts)

Jānis Celmiņš

Celitānam pietrūkst 217 balsu (papildināts)
Gundars Celitāns
Foto: www.belogorievolley.ru

15. janvārī noslēdzies balsojums par Krievijas volejbola Superlīgas Zvaigžņu spēles pamatsastāviem. Diemžēl Latvijas volejbolistam Gundaram Celitānam nav izdevies iekļūt leģionāru izlases pamatsešiniekā, taču viņa izredzes uzspēlēt Zvaigžņu spēlē joprojām var vērtēt kā labas.

Vairāk kā mēnesi Krievijas sporta portālā sport-express.ru risinājās balsojums, kas noteica Krievijas volejbola Superlīgas Zvaigžņu spēles pamatsastāvus. Nu balsojums ir noslēdzies un pēc tā kļuvis skaidrs, ka Latvijas volejbolists Gundars Celitāns nav iekļuvis leģionāru izlases pamatsešiniekā.

Celitāns balsojumā ieguva 2180 balsis, kas ir par 217 balsīm mazāk nekā viņa galvenajam konkurentam uz vietu Leģionāru izlases pamatsastāvā Kleitonam Stenlijam (2397). Lielāko balsu skaitu balsojuma noslēgumā ieguva "Lokomotiv Izumrud" komandas pirmā tempa uzbrucējs Hristo Cvetanovs, viņam 4555 balsis.

Pēc balsojuma kļuvis skaidrs, ka Krievijas izlases pamatsastāvā, kas 30. janvārī dosies laukumā Krievijas volejbola Superlīgas Zvaigžņu spēlē iekļuvuši Sergejs Tetjuhins, Aleksandrs Kosarjevs, Aleksejs Kazakovs, Andrejs Jegorčevs, Semions Poltavskis, Vadims Hamutskis un libero Aleksejs Verbovs.

Leģionāru izlases pamatsešinieks izskatās sekojoši - Žiba, Dante, Hristo Cvetanovs, Vladimirs Titarenko, Kleitons Stenlijs, Lojs Bols un Ričards Lemborns.

Atlikušos komandu spēlētājus (katrā komandā tādi būs astoņi) nosauks Zvaigžņu komandu treneri - Boriss Kolčins un Daniels Banjoli. Labas izredzes uzspēlēt Zvaigžņu spēlē saglabā arī Celitāns, kurš savāca otru lielāko balsu skaitu no Leģionāru izlases diagonāles pozīcijas spēlētāju kandidātu pulka. Pilni komandu sastāvi tiks nosaukti preses konferencē 20. janvārī.

Gundars Celitāns ar portāla eSports.lv starpniecību šodien lūdza pateikt lielu paldies visiem balsotājiem, kuri par viņu balsoja - "Gribu pateikt lielu paldies visiem volejbola draugiem Latvijā, kuri par mani balsoja. Nemaz necerēju, ka balsojumā būšu otrais, bet tas viss tikai pateicoties jums - paldies! Tagad iespējams nemaz netikšu uz Zvaigžņu spēli, bet esmu priecīgs, ka Latvijā volejbolu mīl un neaizmirst par saviem spēlētājiem lai arī, kur viņi spēlētu."

Izmantotie resursi:
belogorievolley.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +13 [+] [-]

, 2009-01-18 19:38, pirms 15 gadiem
zell vo vo nereklameja pietiekosi ka piem to su*a monopolu

  +2 [+] [-]

, 2009-01-18 19:40, pirms 15 gadiem
es nobalsoju par Gunču... bet es tikai viens žēl, ka netika sākumsastāva, bet domāju, ka 95%, ka viņu izvēlēs, jo viņu tur nopietni uztver

 +12 [+] [-]

, 2009-01-18 19:42, pirms 15 gadiem
homersimpson rakstīja: bl.ja nevarejat salikt linkus lai varam sabalsot pedejas dienas?
vo vo...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2009-01-18 19:43, pirms 15 gadiem
vai esportam grūti uztaisīt atsevišķu rakstu ar linku un visu kā pienākas, kur da jebkādā balsošanā, piedalās mūsējies?!?!? cerams turpmāk šo ņemsiet vērā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-18 19:49, pirms 15 gadiem
Vai tas Stenlijs gadijumaa nebija Amerikanu izlases kapteinis Olimpiadee (jenki vinneja zelta medalas)?

  -4 [+] [-]

, 2009-01-18 19:51, pirms 15 gadiem
Es saprotu ka piemeram kad zvaigzhnju speles ir hokjaa vai basketbolaa, tur var skaisti nospelet vai iedanokot no vairoga. Bet vai kads var paskaidrot ko vares paradit volejbolaa ?

  +4 [+] [-]

, 2009-01-18 19:55, pirms 15 gadiem
Tyr` rakstīja: Es saprotu ka piemeram kad zvaigzhnju speles ir hokjaa vai basketbolaa, tur var skaisti nospelet vai iedanokot no vairoga. Bet vai kads var paskaidrot ko vares paradit volejbolaa ?
manuprāt volejbolā zaigžņu spēlē tiks rādīts vnk ekselents volejbols skaistas un garas izspēles .. izcili sitieni un bloki .. un protams iespaidīgas gremdserves .. vārdu sakot kvalitatīvākais volejbols pasaulē, jo krievijas līgu uzskata par stiprāko

  +2 [+] [-]

, 2009-01-18 20:02, pirms 15 gadiem
muutu kaads aatraak iemetis linku kur var balsot
tad toc celitaans speeleetu pamatsastaavaa!
Slēpts komentārs: Tyr`

  +2 [+] [-]

, 2009-01-18 20:24, pirms 15 gadiem
nu balsot varēja kādu laiciņu,ko es dari darīju!esportā arī bija ielikta adrese.

  +2 [+] [-]

, 2009-01-18 20:31, pirms 15 gadiem
archimo rakstīja: nu balsot varēja kādu laiciņu,ko es dari darīju!esportā arī bija ielikta adrese.
tieshi taa!

     [+] [-]

, 2009-01-18 21:13, pirms 15 gadiem
Man ļoti žēl ka es nebiju viens no tiem balsotājiem, ja būtu pamanījis kādas saites kur jābalso pavisam notiekti būtu balsojis cītīgi ..
Esportu apmeklēju katru dienu, bet nez kā neredzēju kur tādas saites, ka varētu kaut kur balsot par Celitānu.. Varbūt paviršība , palaidu garām..

     [+] [-]

, 2009-01-18 21:46, pirms 15 gadiem
Mēs būtu sabalsojuši, tad viņam būtu visvairāk balsis, nevis Cvetanovam vai kā viņu tur!

     [+] [-]

, 2009-01-18 23:05, pirms 15 gadiem
Tyr` rakstīja: skaistas un garas izspeles - kaa ? 2 piespeles un pari tiklam ? stulbums.
varbut es nekko nesaprotu no voljebola un kapec vispar vajag to zvaigzhnju speli, da i vispaar voljebols man riebjaas
viss.
p.s. varat nerakstit komentarus - kapec tad tu te kaut ko komentee ja nepatik volejbols.
Tas noteikti ir gudrākais, ko pierakstīt zem volejbola raksta pēc tam, kad pats esi paprasījis lai Tev paskaidro. Un gara izspēle nozīmē, ka abas komandas spēj veiksmīgi nospēlēt aizsardzībā un bumba neskar laukuma grīdu. Bet ko gan es te skaidroju cilvēkam, kurš tik vien var, kā deklarēt - stulbums.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-19 01:54, pirms 15 gadiem
Linky rakstīja: Tas noteikti ir gudrākais, ko pierakstīt zem volejbola raksta pēc tam, kad pats esi paprasījis lai Tev paskaidro. Un gara izspēle nozīmē, ka abas komandas spēj veiksmīgi nospēlēt aizsardzībā un bumba neskar laukuma grīdu. Bet ko gan es te skaidroju cilvēkam, kurš tik vien var, kā deklarēt - stulbums.
nekko es nedeklareju vienkarshi izteicos, tavs kategorisms shaja jautajuma nav vietaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-20 00:41, pirms 15 gadiem
slim87 rakstīja: Man ļoti žēl ka es nebiju viens no tiem balsotājiem, ja būtu pamanījis kādas saites kur jābalso pavisam notiekti būtu balsojis cītīgi ..
Esportu apmeklēju katru dienu, bet nez kā neredzēju kur tādas saites, ka varētu kaut kur balsot par Celitānu.. Varbūt paviršība , palaidu garām..
Bij te saite ielikta.......kā to varēja nepamanīt???????????