Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Baltijas līgā otrās RVS, trešās – VK "miLATss" volejbolistes

Baltijas līgā otrās RVS, trešās – VK "miLATss" volejbolistes
RVS komanda un treneris Pāvels Seļivanovs darbībā
Foto: Latvijas Volejbola federācija

Pēc šodienas spēlēm nekas nemainījās Baltijas līgas līderu pulkā, jo visas trīs vadošās komandas uzvarēja. 2. vietu joprojām ieņem RVS, trešo – VK "miLATss".

Līderpozīcijas Baltijas līgā neatdeva TU/”Bigbank”, kas jau 9. novembrī viesos ar 3:1 (18, -20, 23, 17) apspēlēja “TalTech/Tradehouse”, 5 spēlēs sakrājot 13 punktus.

Šodien uz brīdi 2. vietā izvirzījās VK “miLATss”, kas savu spēli pret “Jonava KKSC-Achema” Daugavpilī aizvadīja pirms tiešajām konkurentēm uz 2. vietu RVS volejbolistēm, uzvarot ar 3:0 (23, 16, 21). Daugavpilietēm rezultatīvākā ar 11 punktiem bija Marija Čerņavska, bet viešņu līderi Gerdu Grudzinskaiti izdevās noturēt uz 8 punktiem.

Pārējās divas Latvijas komandas tikās savā starpā Rīgā. Tur RVS, kaut arī ne viegli, tomēr ar 3:0 (20, 19, 23) pārspēja Jelgava/LLU, atgriežoties 2. vietā. Mājinieču rindās rezultatīvi turpina spēlēt oktobra labākā spēlētāja Marta Kamēlija Levinska, kura guva 13 punktus. Viešņām rezultatīvākās ar 8 punktiem bija Simona Rozīte un madara Nemme.

RVS tagad ir 12 punkti 5 spēlēs, bet VK “miLATss” - 10 punkti tikpat mačos. Savukārt jelgavnieces turnīra tabulā noslīdēja vietu zemāk un ar 4 punktiem 5 spēlēs ieņem 7. vietu, jo tagad par punktu vairāk ir Alytaus “Prekyba – Parama”, kas šodien viesos nedaudz negaidīti ar 3:2 (20, -14, -25, 14, 13) pieveica turnīra tabulā augstākstāvošo TK “Kaunas”-VDU (Grinkevičiūte 19 – Ulumbelašvili 14).

Tagad līgā būs neliels pārtraukums līdz 1. novembrim, kad VK „miLATss” uzņems “TalTech/Tradehouse”, bet viesos spēlēs abas pārējās Latvijas komandas – Jelgava/LLU spēlēs Kauņā ar TK “Kaunas”-VDU, bet RVS viesosies Alītā pie Alytaus “Prekyba – Parama”.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija