Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Poliurs / Ozolnieki" pastiprinās ar Lomakinu

Jānis Celmiņš

"Poliurs / Ozolnieki" pastiprinās ar Lomakinu
Valērijs Lomakins
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

„Schenker” volejbola līgas klubs „Poliurs / Ozolnieki” pastiprinājies ar diagonāles pozīcijas spēlētāju Valēriju Lomakinu, kurš sezonu sāka Igaunijas klubā „Tartu Pere leib”.

Igaunijas komandas „Tartu Pere leib” rindās Lomakins „Schenker” līgā šosezon aizvadīja vien četras spēles, vidēji mačā gūstot 10,2 punktus. Kluba vadība no Lomakina nesagaidījusi to sniegumu, kuru cerēja, tāpēc jau pašā sezonas sākumā lauza līgumu.

Īsi pirms „Schenker” līgas pieteikumu termiņa beigām „Poliurs / Ozolnieki” komanda panākusi vienošanos ar volejbolistu. Atgādināsi, ka Lomakins Ozolnieku komandā spēlēja arī aizvadītajā sezonā sekmējot „ozīšu” triumfu Latvijas kausa izcīņā, kā arī Latvijas čempionāta sudraba un „Schenker” līgas bronzas izcīnīšanu.

Atgādināsim, ka arī par 2011. gada kausa ieguvējiem kļuva tieši „Poliurs / Ozolnieki” komanda, finālā ar 3:2 apspēlējot „Biolars” komandu.

Lomakins Ozolnieku komandā varētu atgriezties jau šajā nedēļas nogalē, kad komandai paredzētas cīņas pret „Biolars” un „Parnu” komandām.

     [+] [-]

, 2012-01-17 21:25, pirms 12 gadiem
"Ozīšus" varētu pastiprināt spēlētājs no...

gan jau pa maizes tiesu atnāca
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja