Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Schenker" līgā Latvijas klubiem tikai uzvaras

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Schenker" līgā Latvijas klubiem tikai uzvaras
Sergejs Nikolajevs pirmajā setā bija neapturams
Foto: VK Rīga / Lāse-R

Ļoti veiksmīgu nedēļas nogali "Schenker" volejbola līgā aizvadījuši Latvijas klubi, kuri izcīnījuši trīs uzvaras tikpat mačos. Vislielāko pārsteigumu sagādāja "DU" komanda, kas savā laukumā ar 3:0 sagrāva "Pere Leib".

Vakar ar Igaunijas klubiem spēkojās abi mūsu spēcīgākie klubi "Lāse-R/Rīga" un "Ozolnieki". Pie prognozējamas un vieglas uzvaras izdevās tikt rīdziniekiem, kuri ar 3:0 (25:22, 25:17, 25:15) sagrāva turnīra vājāko komandu "Rakvere". Krietni smagāk klājās "Ozolnieki", kuri tikai ar milzīgu piepūli ar 3:2 apspēlēja Tartu "Pere Leib". Jāizceļ tas, ka "Biolars"aizvadīja ļoti nestabilu spēli, uzvarot trīs setus pārliecinoši, bet tāpat arī divus zaudējot gandrīz tikpat pārliecinoši.

"DU"sagādā sensāciju

"Pere Leib" pēc zaudējuma "Ozolniekiem" viesojās Daugavpilī, kur viņi jau bija favorītu lomā, taču uz parketa viņiem to pierādīt neizdevās. Daugavpilieši aizvadīja, iespējams, savu labāko spēli, spēlējot ar lielu pašatdevi, pie tam prata izmantot pretinieku daudzās kļūdas. Divus setus mūsējie nemitīgi centās servēt uz Hereru, kurš servju uzņemšanā demonstrēja "brīnumus". Izcilu sniegumu uzbrukumā pirmajā setā nodemonstrēja Sergejs Nikolajevs, bet otrajā setā Rihards Puķītis, kura lieliskās serves arī ļāva nodrošināt izšķirošo izrāvienu.

Vienu no labākajām spēlēm šosezon aizvadīja arī libero Igors Maksimovs, arī cēlājs Dmitrijs Lavrenovs. Vērts pieminēt arī to, ka pirmo maiņu daugavpilieši izdarīja vien trešā seta izskaņā. Paldies arī vietējiem tiesnešiem, kuri strīdīgajos momentos lēma par labu "DU". Pēc ilgstošas neveiksmju sērijas "DU" beidzot izdevās uzvarēt - 25:17, 25:19, 25:23.

Citās spēlēs pie prognozētām uzvarām tika "Parnu", "Selver" un "TTU".

  -1 [+] [-]

, 2010-01-17 19:24, pirms 14 gadiem
"Ozolnieki", kuri tikai ar milzīgu piepūli ar 3:2 apspēlēja Tartu "Pere Leib". Jāizceļ tas, ka "Biolars"aizvadīja ļoti nestabilu spēli, uzvarot trīs setus pārliecinoši, bet tāpat arī divus zaudējot gandrīz tikpat pārliecinoši.

Njaa... Diez kapec spele bija tik nestabila??? taapec ka nebijapamatspeletaji!!! Cik to var stastit????

     [+] [-]

, 2010-01-19 12:33, pirms 14 gadiem
Paldies arī vietējiem tiesnešiem, kuri strīdīgajos momentos lēma par labu "DU".


Vai tad Daugavpili kādreiz ir bijis citādi???

     [+] [-]

, 2010-01-19 20:47, pirms 14 gadiem
nju var jau buut, ka tiesnesji bija nedaudz pretiim nakosjaaki DU, bet arii vinji nospeleeja, teiksju- izcili! speele bija aciim baudaama