Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

RTU/"Robežsardze"/"Jūrmala" izcīna Latvijas volejbola čempionāta bronzas medaļas

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

RTU/"Robežsardze"/"Jūrmala" izcīna Latvijas volejbola čempionāta bronzas medaļas
Foto: RTU Robežsardze/Jūrmala

RTU/“Robežsardze/Jūrmala” šodien Jūrmalā “Optibet” Latvijas čempionāta vīriešiem spēlē par trešo vietu ar 3-0 (25:11, 25:9, 25:22) pieveica VK “Piejūra”/MSĢ, uzvarot vienīgajā spēlē par trešo vietu un izcīnot līdz ar to bronzas medaļas.

RTU/“Robežsardze/Jūrmala”, kas plaši variēja ar sastāvu, rezultatīvākais ar 13 punktiem bija Aleksejs Formanickis, kurš izcēlās ar sešiem blokā gūtiem punktiem, 10 punktus guva Toms Kalniņš, bet pa astoņiem punktiem – Jānis Teikmanis, kura kontā trīs “eisi”, un Patriks Pinka. VK “Piejūra”/MSĢ vienībā desmit punktus uzbrukumā guva Matīss Šalkovskis.

Pirmo setu mājinieki sāka ar 6:1 vadību, viegli uzvarot. Otrajā pirmo punktu ar bloku guva Kristaps Pelēkais, taču pakāpeniski mājinieki pārņēma vadību, no seta vidus strauji palielinot pārsvaru.

Trešajā setā, kurā mājinieku treneris Raimonds Vilde veica vairākas maiņas, ļaujot uzspēlēt tiem, kuri sezonas laikā mazāk bija tikuši laukumā, viesi pēc Ralfa Andrejeva uzbrukuma panāca 4:1 vadību, bet pēc Valtera Ķirsona uzbrukuma – 6:2. Pēc divām Edvīna Vidula kļūdām piespēlēs un rezultāta 5:10 Vilde bija spiests pieprasīt pusminūtes pārtraukumu, kas līdzēja, un punktu deficīts strauji ruka, neizšķirtu 13:13 panākot pēc Markusa Vensberga kļūdas piespēlē. Tomēr pirmoreiz vadībā setā mājinieki tika vien pēc Šalkovska kļūdas uzbrukumā – 15:14. Pēc Pinkas uzbrukuma mājinieki bija guvuši četrus punktus pēc kārtas (20:16), nodrošinot pārsvaru, kas atļāva būt vadībā līdz spēles beigām, kaut gan pēc Emīla Lapsaļa bloka viesi atkal pietuvojās viena punkta attālumā (21:22). Punktu spēlei ar uzbrukumu un netveramu servi pielika Kalniņš.

Finālā pēc trim spēlēm Jēkabpils "Lūši" sērijā līdz trim uzvarām ar 2-1 ir vadībā cīņā ar "Ezerzemi"/"Daugavpils Universitāti" ("Ezerzeme"/DU). Nākamā spēle ir paredzēta šo piektdien, 19.aprīlī, Jēkabpilī un, ja nepieciešams, 20.aprīlī Daugavpilī.

RTU/"Robežsardze"/"Jūrmala" pusfinālā ar 1-2 piekāpās Jēkabpils vienībai, bet "Piejūra"/MSĢ ar 0-2 - daugavpiliešiem.

Pērn "Ezerzeme"/DU finālsērijā ar 3-2 uzvarēja RTU/"Robežsardze"/"Jūrmala" vienību.

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols

     [+] [-]

, 2024-04-15 22:21, pirms 2 nedēļām
Super raksts! Nevienā vietā pat ne ar pušplēstu vārdu nav pieminēts, ar kuru komandu tad RTU-Robežsardze cīnījās un kas dabūja godpilno 4. vietu! Tā jau gandrīz kā necieņas izrādīšanu pret otru komandu no autora un sportacentrs puses.

     [+] [-]

, 2024-04-16 08:00, pirms 2 nedēļām
Kādā sērijā!?