Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Ozīši" uzņems Štālu, Leiti un Co, "Lāse-R" – daugavpiliešus

Jānis Celmiņš

"Ozīši" uzņems Štālu, Leiti un Co, "Lāse-R" – daugavpiliešus
Ivo Baranovskim un "ozīšiem" šodien vēl viena smaga spēle
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Schenker" volejbola līgā šodien tiks izspēlētas trīs spēles, divas no tām risināsies Latvijas volejbola laukumos. "Ozolnieku" SN vietējā "Poliurs/Ozolnieki" komanda lūkos turpināt bezzaudējumu sēriju līgā pret Agra Leita un Austra Štāla pārstāvēto "Parnu" komandu, bet "Lāse-R/Rīga" "Daugavas" SN uzņems turnīra pastarīti "Daugavpils Universitāti".

Vakar Rīgā SN "Daugava" tikās aizvadītā Latvijas čempionāta finālistes "Lāse-R/Rīga" un "Poliurs/Ozolnieki" komandas. Spraigā un aizraujošā cīņā uzvaru atkal svinēja "ozīši" – 3:2. Šopēcpusdien Zigismunda Griguļinoviča vadītā komanda uzņems Agra Leita un Austra Štāla pārstāvēto "Parnu" komandu, kura vakar trijos setos pieveica "Rakvere Grossi TK" volejbolistus. "Poliurs/Ozolnieki" komanda līdz šim līgā spēlējusi bez zaudējumiem (5-0), bet "Parnu" piecos mačos izcīnījusi četras uzvaras (4-1). Abas komandas turnīra tabulā šobrīd atrodas līdzās, attiecīgi otrajā un trešajā vietā.

Mārtiņš Pļaviņš pēc vakardienas spēles ar "Lāsi" bažījās, vai komandai izdosies atjaunoties pēc sestdien aizvadītās smagās spēles, taču bija pārliecināts – "cīnīsimies"! Valērijs Lomakins tikmēr mačā ar rīdziniekiem bija dabūjis zilu aci (ar kādu no komandas biedriem, lecot blokā). Jāsaārstē brūces, jāatgūst spēki, lai šovakar būtu gatvi cīņai ar Austri Štālu, Agri Leiti un "Parnu" vienību. Mača sākums pulksten 16.00.

Īstenie volejbola draugi noteikti šovakar mēģinās pagūt arī uz spēli Rīgā. "Lāse-R/Rīga" komanda pulksten 18.00 SN "Daugava" aizvadīs maču ar "Daugavpils Universitātes" komandu, kura līgā pagaidām cīnās bez uzvarām (0:5). Savainojumu sadziedējis Tomass Kalniņš, "Lāses" vadība pastrādājusi pie komandas papildinājuma Sanda Ādamsona izskatā (pirmais temps). Daugavpilieši arī šosezon nespēlējot slikti, taču uzvaru komandai pagaidām nav. To izcīnīt pret Latvijas kausa ieguvējiem un valsts čempioniem nebūs viegli, taču mēģināts nav zaudēts! Mača sākums pulksten 18.00. Tiekamies tribīnēs!

Trešā šīsdienas spēle risināsies Tallinā, kur vietējā "TTU" komanda uzņems līgas debitantus "RGU-Yantar" volejbolistus.

     [+] [-]

, 2010-11-14 11:45, pirms 13 gadiem
Nu šie arī jāņem Ožiem!