Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latviju jaunajā "Schenker" līgas sezonā pārstāvēs arī Kuldīgas volejbolisti

Jānis Celmiņš

Jaunajā „Schenker” volejbola līgas sezonā Latviju pārstāvēs piecas komandas. Iepriekšējos gados līgā startējušajām četrām mūsu komandām pievienosies arī „ASK/Kuldīga” vienība, kas tiek veidota uz Nacionālās līgas „K-Volejs” bāzes.

Pēdējos gados Latviju „Schenker” līgā pārstāvēja četras komandas „RTU”, „Biolars/Jelgava”, „Poliurs/Ozolnieki”, kā arī „Daugavpils Universitāte”. Nu šai četrotnei pievienosies arī „ASK/Kuldīga”. Šobrīd visas formalitātes jau ir nokārtotas un tiek komplektēta komanda, sarunā ar portālu Sportacentrs.com apstiprināja Kuldīgas komandas galvenais treneris Nauris Sokolovskis. Iespējams, komandas tiks pastiprināta ar kādu pieredzējušu spēlētāju, taču tās pamatkodolu veidos bijušie „K-Volejs” vienības spēlētāji, kuri pēdējos gados veiksmīgi startēja Latvijas čempionāta Nacionālajā līgā.

Komanda savas mājas spēles aizvadīs Kuldīgā, un pirmajā sezonā nopietnus mērķus nevirza. Finansiāli komandu atbalstīs Kuldīgas pilsētas pašvaldība, kā arī Armijas Sporta klubs.

Tāpat tiek runāts, ka viena jauna komanda būs arī igauņiem. Šobrīd tiek veidots jaunais „Schenker” līgas kalendārs, bet jau pavisam drīz visas komandas uzsāks gatavošanos jaunajai sezonai.

  +1 [+] [-]

, 2014-07-14 09:51, pirms 10 gadiem
opaa, lielais volejbols Kuldiga ir atpakal!!

  +1 [+] [-]

, 2014-07-14 09:52, pirms 10 gadiem
bus interesanti un lai veicas siem

     [+] [-]

, 2014-07-14 23:45, pirms 10 gadiem
Sasper, Jods, ku lāb zīņ!

     [+] [-]

, 2014-07-14 23:51, pirms 10 gadiem
Kapitaali