Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Egleskalnam Beļģijas čempionāta sudrabs, Medenim bronza Somijā

Jānis Celmiņš

Egleskalnam Beļģijas čempionāta sudrabs, Medenim bronza Somijā
Ansis Medenis, Elviss Krastiņš un "VaLePa" komanda
Foto: mestaruusliiga.fi

Trešo zaudējumu Beļģijas čempionāta finālsērijā piedzīvojusi Latvijas izlases volejbolista Hermaņa Egleskalna pārstāvētā „Noliko Maaseik” komanda, kas sestdienas vakarā piekāpusies „Knack Roeselare” (1:3), atzīstot pretinieku pārākumu arī visā sērijā – 0-3.

Pirmajās divās sērijas spēlēs „Knack Roeselare” komanda bija pārāka ar attiecīgi 3:0 un 3:2, bet vakar uzvarēja ar 3:1. Hermans Egleskalns spēli sāka „Noliko Maaseik” komandas pamatsastāvā un guva 12 punktus (uzbrukumā 42%).

Līdz ar to pēc pagājušajā gadā izcīnītajām zelta godalgām šosezon „Noliko Maaseik” nākas samierināties vien ar sudrabu.

Somija

Somijas čempionātā tikmēr finālsērija tikai sākusies. Sestdienas vakarā pirmajā finālsērijas mačā Aivara Petruševica pārstāvētā „Hurrikaani” vienība ar 1:3 atzinusi „Tiikerit” volejbolistu pārākumu, nonākot zaudētājos arī sērijā līdz četrām uzvarām. Latvietis pirmajā finālsērijas spēlē izcēlās ar 16 punktu guvumu, kļūstot par komandas rezultatīvāko spēlētāju.

Tikmēr bronzas sērijai vakar punktu pielika Uģa Krastiņa vadītā „VaLePa” vienība, kura sērijā līdz divām uzvarām divreiz ar 3:1 pieveica „Sampo” komandu. Ansis Medenis uzvarētāju rindās guva attiecīgi 14 un 16 punktus, bet Krastiņa dēls Elviss 21 un 17. Medenis abus mačus spēlēja otrā tempa uzbrucēja pozīcijā, bet Krastiņš – diagonāles.

Izmantotie resursi:
Volleyliga Belgium
Mestaruusliiga

     [+] [-]

, 2013-04-14 17:42, pirms 11 gadiem
Starp citu Hurrikaani uzvarēja ar 3:1
Un kā jau teicu pirms sezonas, Petruševics atvedīs zeltu.