Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitāna 18 punkti neglābj no zaudējuma

Jānis Celmiņš

Celitāna 18 punkti neglābj no zaudējuma
Gundars Celitāns
Foto: www.belogorievolley.ru

Ar zaudējumu Krievijas volejbola Superlīgas pamatturnīru šodien noslēgusi Latvijas izlases volejbolista Gundara Celitāna pārstāvētā "Lokomotiv Belogorje" komanda, kas savā laukumā ar 1:3 piekāpās līgas pamatturnīra uzvarētājiem "Fakel" volejbolistiem.

Gundars Celitāns spēli iesāka Belgorodas kluba pamatsastāvā un ar 18 gūtajiem punktiem bija komandas rezultatīvākais spēlētājs.

Pēc Krievijas Superlīgas pamatturnīra beigām "Lokomotiv Belogorje" ar 14 uzvarām un astoņiem zaudējumiem ierindojās piektajā vietā un 1/4 finālā Celitāna pārstāvētajai vienībai jātiekas ar Kazaņas "Zenit". 1/4 fināla sērija ritēs līdz kādas komandas divām uzvarām.

Diezgan droši var prognozēt, ka Belgorodas klubs nu visus spēkus un domas koncentrēs "CEV kausa" izcīņas "Final Four" virzienā. Atgādināsim, ka jau nākamajā nedēļas nogalē tas risināsies Atēnās. Šī turnīra pusfinālā Celitānam būs iespēja uzspēlēt pret savu bijušo komandas biedru Francijas Kannu klubā Vladislavu Hotuļevu. Šosezon Hotuļevs pārstāv Spānijas komandu "Unicaja Almeria".

Izmantotie resursi:
belogorievolley.ru

     [+] [-]

, 2009-03-14 20:04, pirms 15 gadiem
Fakel šogad ir totāls pārsteigums, un neaizmirstam, ka galvenais trenneris ir KOLČINS ,....
Kurš ar viņu ir runaajis par iespēju vadīt LV izlasi??????!!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2009-03-14 23:44, pirms 15 gadiem
Pie šī piensaimnieku vadības stila neredzēt KOLČINU Latvijā. Nu negrib mūsu birokrāti redzēt svešu seju savā ķēķī!!!

     [+] [-]

, 2009-03-15 12:09, pirms 15 gadiem
Kolčinu Latvijaa mums neredzeet, jo vinjsh bus Krievijas izlases trenera Banjoli asistents!

     [+] [-]

, 2009-03-15 13:22, pirms 15 gadiem
Prieks par vinu