Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Lāse" piedzīvo ceturto zaudējumu pēc kārtas

Andrejs Siliņš

"Lāse" piedzīvo ceturto zaudējumu pēc kārtas
Raimonds Vilde
Foto: Renārs Buivids

Ceturto zaudējumu pēc kārtas sestdien "Schenker" līgā volejbolā piedzīvoja Latvijas čempione "Lāse-R/Rīga", kas savā laukumā Daugavas Sporta namā ar rezultātu 1:3 atzina igauņu TTU pārākumu.

Pirmā seta galotnē rīdzinieki izrādījās pārāki (25:23), izvirzoties vadībā. Otro setu Latvijas čempione sāka ar 0:8... Rīdzinieki gan spēja pietuvoties un sadeldēt viesu pārsvaru līdz trim punktiem (9:12). Tomēr salauzt pretinieku neizdevās un tika piedzīvots zaudējums setā. Trešajā setā atkal rīdzinieki nonāca iedzinējos. Spēle bija līdzīga, taču, tuvojoties seta izskaņai, viesi atkal pārņēma vadību ar vairāk nekā vienu punktu un uzvarēja setā ar 25:23. Līdz ar to igauņi pārņēma arī vadību mačā, pa setiem uzvarot ar 2:1.

Arī trešo setu pagalam neveiksmīgi sāka mājiniece, ātri nonākot iedzinējos ar 0:3. Lai gan izskatījās, ka rīdzinieki jau nolaidusi rokas, patiesībā notika pretējais - "Lāse" izlīdzināja (8:8). Tomēr mainīt vadības grožus rīdziniekiem tā arī neizdevās. Drīz vien atkal TTU bij avadībā un to spēja noturēt līdz pat mača izskaņai - 25:19 setā un 3:1 visā spēlē.

Šī bija "Lāses" ceturtā neveiksme pēc kārtas, un tabulā ar piecām uzvarām 11 mačos komanda atrodas tikai astotajā vietā desmit komandu konkurencē. TTU savukārt izcīnīja sesto uzvaru 11 spēlēs un atrodas trešajā vietā.

Citā spēlē "Poliurs/Ozolnieki" viesos atzina Tartu "Pere Leib" pārākumu ar 1:3 (10:25, 25:22, 14:25, 26:28). Tartu vienībā Lauris Iecelnieks guva 24 punktus, kļūstot par visa mača rezultatīvāko spēlētāju. Ozolnieku komandas labā 12 punktus guva Aivis Āboliņš, bet pa septiņiem punktiem Raimonda Vilmaņa, Kārļa Volodina un Mārtiņa Eglīša rēķinos. Līdz ar TTU uzvaru "Ozolnieki" noslīdēja no trešās uz ceturto vietu.

Savukārt pieci seti bija nepieciešami Daugavpilī, kur viesi "Biolars" pārspēja vietējo "Daugavpils Universitāti" - 3:2.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-01-14 23:20, pirms 12 gadiem
Ko juus te di_šat!Tik cik naudas sporta veidā taadas arii komandas!
Varētu te ielikt atalgojumu tabulas. Kāpēc tad mūsējie spēlē igauņu komandās...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-01-15 11:47, pirms 12 gadiem
Igauņi spēlē Eiropas Čempionātā un tas ir pietiekams arguments, lai sarunas par sporta veida popularitāti un spēku valstī būtu slēgtas.

     [+] [-]

, 2012-01-16 07:18, pirms 12 gadiem
Es taa skatos ka lielie gudrinieki seit vispar nejedz neko par sporta klubu finansesanu kaa var tadas mulkibas rakstit...?

     [+] [-]

, 2012-01-16 07:21, pirms 12 gadiem
Un labak biatlonistiem patronas pirkt?? Ko tad sie sasniegusi?? Agrak bija Bricis kurs kko vareja sasniegt un tas ari viss, tagad tikai labakaja gadijuma kkadas padsmitas vietas!!
Par kkadu basketbolu un to kadas tur ir algas un kadi sasniegumi labak nemaz nerunasim..