Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Koržeņevičs: "Mačs pret Franciju deva pārliecību, ka varam apspēlēt spāņus"

Jānis Celmiņš

Koržeņevičs: "Mačs pret Franciju deva pārliecību, ka varam apspēlēt spāņus"
Deniss Petrovs un Viktors Koržeņevičs
Foto: cev.lu

„Pirmo vietu grupā izcīnīt būs ļoti grūti, bet otro vajadzētu ņemt. Es gan neteiktu, ka ar Franciju nevar spēlēt,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com, pirms šajā nedēļas nogalē gaidāmajām trim atlikušajām Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra otrās kārtas spēlēm, pauž Latvijas vīriešu volejbola izlases spēlētājs Viktors Koržeņevičs.

„Uzskatu, ka nevajadzīgi atdevām setu ungāriem, bet svarīgākais, ka uzvarējām visu maču. Pret frančiem varēja būt arī pieci seti, bet tā spēle mums deva pārliecību, ka varam spēlēt ar jebkuru komandu. Mačs pret spāņiem bija ļoti grūts, bet pratām saņemties un uzvarējām. Man šī bija īpaši svarīga spēle, jo spāņu otrais treneris bija mans treneris „Unicaja” klubā. Šis fakts uzvaru padarīja vēl patīkamāku,” uz pirmajiem trim F grupas mačiem atskatās spēlētājs.

Koržeņevičs kopumā aizvadīja trīs ļoti labas un stabilas spēles. Pašam izskaidrojuma tam nav. „Spēle gāja no rokas. Spēlē pret spāņiem statistiķi man pāris blokus nepierakstīja, taču arī tāpat esmu apmierināts. Jādara viss iespējamais, lai turnīrs Jelgavā būtu vēl veiksmīgāks. Pirmo vietu grupā izcīnīt būs ļoti grūti, bet otro vajadzētu ņemt. Es gan neteiktu, ka ar Franciju nevar spēlēt. Daudz kas būs atkarīgs no tā kā viņi paši noskaņosies spēlei. Viņi redzēja, ka mēs apspēlējām spāņus un tagad spēlei noteikti gatavosies vēl nopietnāk, redzēsim. Ja viņi būs noskaņojušies par simts procentiem, tad būs grūti,” pauž Latvijas izlases spēlētājs.

Koržeņevičs uzskata, ka labs papildinājums trīs spēlēs Jelgavā mūsu izlasei būs Austris Štāls, kurš pieteikumā ieņems Andreja Zavorotnija vietu. „Viņš epizodiski varēs palīdzēt gan servju uzņemšanā, gan aizsardzībā,” uzskata Viktors.

Volejbolists pagaidām ir bez kluba, taču esot variants atgriezties Grieķijā, kur viņš spēlēja jau pagājušajā gadā. „Ja nebūs citu piedāvājumu, tad nākamās nedēļas laikā, visticamāk, došos uz Grieķiju un parakstīšu līgumu ar „Iraklis” komandu,” atklāj volejbolists.

Ceturto maču Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā Latvijas izlase aizvadīs jau piektdien, kad tiksies ar Ungārijas izlasi, bet sestdien un svētdien eksaminēs Spānijas un Francijas valstsvienības.

Latvijas vīriešu izlases spēļu kalendārs:

DatumsSpēleRez./Laiks
06.09.Latvija – Ungārija3:1
07.09.Latvija – Francija1:3
08.09.Latvija – Spānija3:2
14.09.Latvija – Ungārija19:30
15.09.Latvija – Spānija18:00
16.09.Latvija – Francija18:00

F grupas turnīra tabula:

VietaKomandaU-ZSeti
1.Francija3-09:2
2.Latvija2-17:6
3.Spānija1-26:7
4.Ungārija0-32:9

  -2 [+] [-]

, 2012-09-13 15:49, pirms 12 gadiem
Jau atkal lielamies!!! Tagad vai nekad!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-09-13 21:13, pirms 12 gadiem
kapec no citam spelem nav video?